Ple de victòries pels quatre Alevins

Ple de victòries pels quatre Alevins

Bon cap de setmana pels equips del futbol formatiu amateur de la Masia que acaba amb un balanç de 10 victòries i 2 empats

L’HOSPITALET – CADET B
Victòria contundent i liderat (0-7)

Pluja de gols del Cadet B de Sergi Milà en la seva visita a Hospitalet. Set gols concretament van caure del costat blaugrana que, a més a més, van deixar la porteria a zero per quart partit consecutiu. El Barça va sentenciar el matx en la primera meitat, ja que va marcar 6 dels 7 gols del matx. Les dianes van ser obra de Gerard, Alarcón per partida doble, Jordi Coca, Aleix i Ilias. Jan Coca va tancar la golejada amb un gol des dels 11 metres, el segon del partit. El primer de penal el va marcar Angel. Amb aquest triomf, el Barça recupera el liderat amb un punt d’avantatge respecte el Reus Deportiu. El 9 de març, els blaugrana rebran la visita del Nàstic de Tarragona, el vuitè classificat.

INFANTIL A – CORNELLÀ
Victòria de prestigi (3-1)

Victòria important de l’Infantil A per no despenjar-se de la zona capdavantera de la classificació. El partit va estar igualat fins que Amadou va decantar la balança pels blaugrana al minut 34 (2-1). Abans havien marcat Gerard Hernández pel Barça i Adrià pel Cornellà. De nou, Gerard Hernández va marcar, de penal, el 3 a 1 definitiu que sentenciava el triomf per als culers. Amb la victòria, els d’Álex Urrestarazu són quarts a vuit punts de l’Espanyol, que és líder. El proper compromís de l’infantil A és dissabte 9 de març davant el Sant Gabriel, cinquè classificat.

20190224 INFANTIL A - UE CORNELLÀ - FOTO: PACO LARGO

 

FUNDACIÓ CORNELLÀ – INFANTIL B
Repartiment de punts (2-2)

Taules en el partit de l’Infantil B de David Sánchez en la seva visita al sempre difícil camp de la Fundació Cornellà. Els culers es van posar per davant en el marcador fins a dues vegades però la victòria no va ser possible. Primer, Landry, en el minut 13, va avançar al Barça i posteriorment Marc Guiu va fer el mateix al minut 33 (1-2). Però el Cornellà va reaccionar i va empatar el partit a les acaballes. Repartiment de punts que serveix per seguir segons a la classificació, només per darrere del Sant Ildefons. El proper partit és el 10 de març davant la Rapitenca.

ESCOLA PREMIER BARCELONA – ALEVÍ A
Els blaugranes imposen la seva superioritat (1-14)

L’Aleví A de Marc Serra segueix en ratxa i és que encara no coneixen la derrota. Diumenge van tornar a guanyar ni més ni menys que per 1 a 14 al camp de l’Escola Premier Barcelona. Ja van 30 gols en dos partits i estan a només sis dianes d’arribar als 200 en tota la competició. El partit va ser molt còmode per als blaugrana que van anar anotant gols al llarg del partit. Marc Bernal va ser el golejador més destacat amb un pòquer. Kluivert, que a més d’obrir la llauna, va fer un doblet. Lamine Yamal, David Sáez, Xavi Castellanos, Dani Ávila, Gibert Jordana, Íker Sánchez i Albert Navarro també van aportar gols al matx. El proper partit serà dissabte dia 9 de març davant el Jàbac i Terrassa.

ALEVÍ B – HOSPITALET
Victòria amb molt suspens (6-2)

L’Aleví B de Jordi Pérez va superar a L’Hospitalet en un partit que es va complicar al tercer temps. El matx va començar molt bé per als blaugrana, que al primer quart d’hora ja dominaven el marcador per 2 a 0, amb gols de Genís Torrelles i Joel Escaler. Però l’equip visitant va plantar cara i va ser capaç d’igualar el partit. En un últim temps trepidant, els culers van reaccionar a temps per endur-se la victòria i van segellar el triomf amb quatre gols més. Joel, que va completar un hat-trick, Jofre Torrents i Xavi Espart van ser els golejadors. Amb aquesta victòria, el Barça segueix líder empatat a punts amb l’Espanyol A, tot i que els blaugranes tenen un partit menys que han de disputar al camp del Mercantil, i a més van arribar als 100 gols a la Lliga. El pròxim partit serà el 9 de març a Granollers, catorzè classificat.

AT. VILAFRANCA – ALEVÍ C
No coneixen la derrota (0-4)

El conjunt dirigit per Dani Horcas segueix sumant de tres en tres. I és que, amb el transcurs de les 19 jornades disputades fins aleshores, no coneixen la derrota. El matx va començar amb un intercanvi de cops per ambdós conjunts. Però de mica en mica, els culers van prendre el control de l’esfèrica i gràcies a l’encert de cara a la porteria local van poder agafar una còmoda distància al marcador. Els golejadors per part blaugrana van ser: Antonio Fernández (2), Roger i Arnau. El proper partit de l’Aleví C, líder amb 8 punts d’avantatge respecte al Sant Joan Despí, serà a la Ciutat Esportiva – el 10 de març - contra la Fundació Unió Esportiva Cornellà C, tercer classificat.

ALEVÍ D – PENYA BARCELONISTA ANGUERA
Líders invictes!  (7-1)

Els de Pau Moral van segellar la victòria en deu minuts molt bons en el tercer quart. El partit no podia començar millor quan Pol López va obrir la llauna al minut 1. Quan transcorria un quart d’hora de partit, Biel Cabezas va posar terra de per mig amb el segon gol. Però l’Anguera va retallar distàncies al minut 23 i va posar contra les cordes als blaugrana durant uns minuts. Però, tres gols en quatre minuts al tercer quart, van decantar la victòria pels culers. Les dianes per part blaugrana van ser: d’Àlex Cantarell, Gerard Fragoso i Pol López, que completaria un hat-trick minuts després. Finalment, Chama Broulaye es va sumar a la golejada amb el seu gol al minut 46 que tancava el partit amb el 7 a 1 definitiu. L’Aleví D, líder amb 7 punts d’avantatge respecte la Barcelinista Terlenka, juga el seu pròxim partit el dia 10 de març contra el Centre Esports Hospitalet, sisè classificat.

VILASSAR DE MAR – BENJAMÍ A
Bon partit culer a Vilassar de Mar (1-9)

El Benjamí A va ser molt superior al Vilassar de Mar. Els d’Óscar Jorquera segueixen intractables i acumulen 20 victòries en 20 partits. El partit va ser plàcid pels culers, que van dominar totes les facetes del joc. De fet, es van avançar ràpidament en el marcador quan Michal Zuk va marcar el primer al minut 1 de partit. A partir d’aquí els gols van anar caient com bitlles. Les dianes van quedar ben repartides pel combinat culer. Més enllà del gol de Michal, també van anotar Ïu Martínez, Pau Puigvert (tres gols), Raúl Expósito, David Obinna, Jordi Pesquer i un jugador local en pròpia porta. El proper partit del Benjamí A, líder amb tres punts d’avantatge respecte el Cornellà, serà diumenge 10 de març davant el Santboià, catorzè classificat.

BENJAMÍ B – MERCANTIL
Continuen intractables (4-0)

El conjunt entrenat per Juan Antonio Gil va superar amb solvència al Mercantil  – equip de la part alta de la classificació-  a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Amb aquest triomf el Benjamí B segueix a velocitat de creuer i es consolida al liderat, amb tres punts d’avantatge respecte l’Espanyol A, amb 57 punts; amb un balanç de 19 victòries i només una derrota. El matx va estar clarament dominat pel combinat blaugrana. Al minut 17, Ismael Ziani va obrir la llauna favorable als blaugrana. I a partir d’aquí la batuta del joc va ser clarament pels culers. Kone, Eloi i finalment Ismael Ziani van acabar de completar la golejada barcelonista. La pròxima jornada es disputarà contra el Parets, catorzè classificat, a domicili.

BENJAMÍ C – SPORTING GAVÀ 2013
Pluja de gols blaugranes (10-0)

Victòria amplia del Benjamí C per seguir acumulant triomfs. L’equip dirigit per Albert Puig va dominar el partit de principi a fi. Els blaugranes van sortir decidits a assegurar els tres punts ràpidament i en set minuts van anotar quatre gols, obres de Guillem per partida doble, Erik i Ebrima. Precisament va ser el mateix Ebrima qui anotaria ‘la maneta’ pels culers al minut 12. També marcarien Oriol, Roc i Daniel; Guillem i Ebrima completarien un hat-trick cadascú i firmarien el 10 a 0 definitiu. Els d’Albert Puig segueixen sent líders en solitari, amb 8 punts d’avantatge respecte el Santfeliuenc, amb ple de victòries (19 de 19). El Benjamí C no torna a jugar fins al dissabte 9 de març, quan visita al Sitges, darrer classificat, a la jornada 20 de Lliga.

HOSPITALET B – BENJAMÍ D
Intercanvi de gols i de punts (3-3)

Empat a 3 del Benjamí D davant el Centre Esports Hospitalet B. L’equip de David Sánchez va anar a contracorrent gairebé tot el partit. Es va posar costa amunt el partit quan Edwin va avançar a l’equip local al minut 9. Dues remuntades es van veure posteriorment. Primer, els blaugrana van capgirar el marcador amb dos gols de Marc Alpha, que posava l’1 a 2 momentani. Però els locals també van ser capaços de remuntar el marcador amb dues dianes novament d’Edwin i situar a l’Hospitalet per davant quan faltaven quatre minuts (3-2). Tanmateix, un minut després, Luca va empatar el partit amb el 3 a 3 definitiu. Tot i les taules, el Barça segueix líder amb dos punts d’avantatge respecte l’Escola F. Gavà.

CIUDAD COOPERATIVA – PREBENJAMÍ
Victòria solvent a domicili (1-11)

Còmoda victòria del Prebenjamí blaugrana en la seva visita a Sant Boi. El resultat final va ser 1 a 11 tot i que el matx va començar força igualat. Íker va posar per davant als culers però el Ciudad Cooperativa va reaccionar i va empatar quatre minuts després. El gol encaixat va activar els de Dani Segovia que van prémer l’accelerador i van acabar golejant l’equip rival. Les dianes dels culers van estar  molt repartides. Ikenna va ser el golejador més destacat amb un hat-trick. Íker, Quim i Lucas van fer un doblet cadascun. Finalment Dragos i Joan es van sumar a la festa. Amb aquesta victòria el Barça és segon i en la pròxima jornada (dissabte 9 de març), rebrà el Fontsanta-Fatjó, setè classificat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut