De Reus 2016 a Reus 2019, un pòquer de Copes inèdit a la secció!

De Reus 2016 a Reus 2019, un pòquer de Copes inèdit a la secció!

El Barça Lassa aconsegueix guanyar, per primera vegada, quatre Copes de forma consecutiva

De Reus 2016 a Reus 2019, passant per Alcobendas 2017 i Lloret 2018. El Barça Lassa ha aconseguit guanyar la quarta Copa consecutiva, un fet que no havia succeït mai en la història d’una secció que suma fins a 23 Copes (122 títols en el total del palmarès). Sumar-ne quatre de seguides era una gesta que, fins aquest diumenge, només tenia en el seu poder l’Espanyol (entre el 1954 i el 1957).

Així doncs, en les 21 últimes edicions –des que es juga una final a vuit– cap equip no havia aconseguit el pòquer. El títol assolit també permet ampliar la distància respecte dels altres equips que figuren amb més títols de Copa: l’Espanyol (11) i el Liceo (9).

Egurrola iguala el rècord de Jordi Trias

L’històric pòquer de Copes per a la secció blaugrana té un principal fet comú, que tots els trofeus han estat aixecats pel capità Aitor Egurrola, que arriba a la xifra d’onze Copes del Rei al seu palmarès. D’aquesta forma, el porter de Castelldefels igualada el rècord de Jordi Trias, que va estar present en les 11 Copes de l’Espanyol entre el 1944 i el 1962. Egurrola, el blaugrana en actiu amb un palmarès més ampli, ha arribat a la xifra rodona de 70 títols amb el primer equip.

El triomf d’aquest diumenge contra el Liceo ha suposat també el vuitè títol dels deu possibles de l’etapa d’Edu Castro com a primer entrenador blaugrana.

Després del Pop Egurrola, el següent jugador amb més Copes guanyades amb el Barça és Sergi Panadero (8). El segueixen Sergi Fernández (6, més dues amb el Vic), Gual (5, més una amb el Reus), Pablo Álvarez (5), Matias Pascual (4), Pau Bargalló (3), Ignacio Alabart (2), Nil Roca (2) i João Rodrigues (1).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut