Montpellier HB – Barça Lassa: A rematar la feina contra el campió

Montpellier HB – Barça Lassa: A rematar la feina contra el campió

(19:00 hores, Esport3) Els blaugranes busquen al Sud de France Arena el punt que els falta per certificar l’accés directe als quarts de final de la Lliga de Campions

El Barça Lassa té aquest diumenge la primera oportunitat per deixar del tot sentenciada la primera posició del grup A de la Lliga de Campions, que li donaria accés directe als quarts de final. El conjunt de Xavi Pascual visita el Montpeller (19:00 hores, Esport3) en la penúltima jornada de la fase de grups, i amb un empat en tindria suficient per ser matemàticament a l’eliminatòria de quarts. Tot i ser suficient l’empat, el tècnic va advertir en la prèvia que l’equip anirà, com sempre, a per la victòria.

Al davant hi haurà l’actual campió d’Europa, i botxí dels blaugranes la temporada passada en els vuitens de final. El Montpeller de Patrice Canayer, a més, es troba en el millor moment de la temporada i lluita per accedir a la següent ronda com a sisè classificat del grup. Els francesos estan igualats a set punts amb el Meshkov Brest abans dels respectius compromisos, i s’ho acabaran de jugar en l’última jornada.

Un últim pas

El Barça Lassa, que acumula 10 victòries i només dues derrotes en aquesta fase de grups, vol tancar com abans millor la primera posició, que permetria als culers evitar la ronda de vuitens de final. Sumar a Montpeller o que el Veszprém no guanyi el seu partit contra el Brest certificaria l’objectiu dels homes de Xavi Pascual.

El tècnic blaugrana s’ha endut els 16 jugadors disponibles a Montpeller. L’expedició culer va viatjar aquest dissabte cap a terres franceses amb l’objectiu ben clar: guanyar i tancar l’accés als quarts. El partit, que es disputarà al Sud de France Arena a les 19:00 hores, tancarà la penúltima jornada de la fase de grups.

Serà un partit especial per a Ludovic Fabregas, que tornarà a retrobar-se amb els seus excompanys de Montpeller. Ja ho ha fet en tres ocasions aquesta temporada (en un amistós de pretemporada, a la Super Globe i al Palau en el duel de la primera volta), però serà la primera vegada que jugui al Sud de France Arena amb la samarreta del Barça. El mateix li passarà a Jure Dolenec, que va jugar a Montpeller durant cinc temporades abans d’arribar a Barcelona.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut