“És la primera oportunitat que se’ns presenta per intentar tancar el grup”

“És la primera oportunitat que se’ns presenta per intentar tancar el grup”

Els blaugranes poden confirmar l’accés als quarts de final de la Lliga de Campions en cas de victòria o empat

El Barça Lassa visita el Sud de France Arena de Montpeller aquest diumenge (19.00h, Esport3) amb molt en joc. Els blaugranes poden confirmar l’accés als quarts de final de la Lliga de Campions en cas de victòria o empat, mentre que el Montpeller necessita el triomf per seguir en la lluita per accedir als vuitens.

L’entrenador blaugrana Xavier Pascual ha assegurat sobre el duel que “és un partit complicat, a casa de l’actual campió d’Europa”, però que l’equip és conscient que “és la primera oportunitat que se’ns presenta per intentar tancar el grup”.

 Aquestes són les millors frases de Pascual en la prèvia del duel:

“Han recuperat gent, la veritat és que ara estan jugant molt bé i serà un partit molt difícil”.

“Nosaltres sempre ens prenem el partit al màxim nivell, i tots els duels als que anem intentem guanyar, però amb tot el respecte del món cap al rival”.

“Els grans equips sempre es recuperen, sempre s’aixequen, i ens toca jugar contra ells. Intentarem donar el màxim i tirar el partit endavant”.

“Hem de ser conscients que juguem a casa del campió d’Europa i que, evidentment, ens ho posaran molt difícil, perquè ells s’estan jugant passar de ronda i nosaltres tancar el grup. No ser conscients d’això, ens faria perdre la realitat de vista”.

“Ara evidentment són un equip temible, tornen a ser un equip que, si els trobes en un  play-off o en qualsevol eliminatòria de la Champions, et poden eliminar, són els campions d’Europa i mereixen el nostre respecte”.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut