Barça Alusport i Inter Movistar repeteixen semifinal de Copa del Rei

Barça Alusport i Inter Movistar repeteixen semifinal de Copa del Rei

Els blaugrana van superar el Carnicer, i l’Inter, el Marfil El Barça és l’únic equip que no coneix la derrota en la història de la Copa del Rei La temporada passada els blaugrana van guanyar per 3-1 al Palau i per 2-3 a Alcalá

La Copa del Rei és una jove competició amb només tres anys de vida. En les dues primeres edicions, el FC Barcelona Alusport es va acabar enduent la victòria. Per tant, estem davant l’únic equip que segueix imbatut en aquest torneig. Aquest dimarts, a Torrejón de Ardoz, els de Marc Carmona van superar el Carnicer (1-3) i van tornar a ficar el cap, per tercera temporada consecutiva, a les semifinals d’aquesta competició.

El rival tornarà a ser el mateix que el del curs anterior, l’Inter Movistar d’Alcalá de Henares, que ahir va superar a domicili el Marfil Santa Coloma en un partit boig jugat a terres catalanes (6-8). Els madrilenys, que han perdut Matías per una lesió de llarga durada que es va fer en el darrer Mundial i que van vendre Betao, s’han reforçat amb tres jugadors: el també argentí Borruto –autor de dos gols- i els brasilers Gadeia i Oitomeia.

Les dates de l’enfrontament

El partit d’anada es jugarà, a diferència de la temporada passada, al pavelló Caja Madrid d’Alcalá de Henares el 20 de març. El partit de tornada es disputarà el 10 d’abril al Palau Blaugrana. Els jugadors barcelonistes, però, trepitjaran abans el pavelló interista, ja que del 21 al 24 de febrer se celebrarà una nova edició de la Copa d’Espanya. El dia 16 de març, a més, el FC Barcelona Alusport jugarà un partit de Lliga a terres madrilenyes. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut