Juvenil A – Hertha, a la UEFA Youth League

Juvenil A – Hertha, a la UEFA Youth League

L’equip de Denis Silva s’enfrontarà al botxí del París Saint Germain a la ronda de vuitens de final que es disputarà el 12 de març a partit únic al Miniestadi (18.00 hores)

El Juvenil A s’enfrontarà a l’Hertha de Berlín als vuitens de final de la UEFA Youth League.  L’eliminatòria es disputarà el dimarts 12 de març a les 18.00 hores a partit únic al Miniestadi. El Barça, actual campió, s’enfrontarà doncs amb el botxí del París Saint Germain a la ronda de play-off. L’Hertha ha superat aquesta setmana al francesos per 2-1 a Berlín. L’equip alemany no va disputar la primera fase de la competició i s’ha incorporat a la ronda final per la ruta dels campions de Lliga, on va imposar-se al Lech Poznan (Polònia) i Gabala (Azerbaidjan).  

El Juvenil A, si supera a l’Hertha, s’enfrontarà, també al Miniestadi, als quarts de final de la UEFA Youth League al guanyador de la eliminatòria Ajax-Lyon els dies 2/3 d’abril. La fase final és del 26 al 29 d’abril a l’estadi Colovray de Nyon (Suïssa). El Barça només es pot creuar amb el vencedor de l’eliminatòria de vuitens de final Atlètic de Madrid – Reial Madrid a la final ja que tots dos equips van per l’altra banda del quadre. El Chelsea, actual subcampió, i el Liverpool són els rivals de més potencial que van per la mateixa banda del quadre que el Barça.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut