Oblidar Vigo per recuperar el bon joc

Oblidar Vigo per recuperar el bon joc

El Barça de bàsquet femení rep l’Arxil després de la derrota davant el Celta. Les blaugranes busquen una victòria per seguir presionant l’Ardoi i el Patats Hijolusa

"La nostra feina és tornar a jugar bé, a gaudir del nostre joc". Són les paraules del tècnic del Barça de bàsquet femení abans d'afrontar el partit de demà al Pavelló Juan Carlos Navarro davant l'Arxil. Les blaugranes arriben a la dinovena jornada després de la derrota a la pista del Celta (equip imbatut després de 18 jornades) el cap de setmana passat. Una derrota que Isaac Fernández vol deixar enrere "no perquè el partit fos un desastre, tot i que en alguns moments no ens vam reconèixer sobre el parquet, sinó perquè cal contextualitzar aquesta derrota: jugàvem davant les líders i l'únic equip FEB que encara no ha perdut "

Instal·lades a la quarta plaça i per tant en posicions de play off, les blaugranes volen recuperar el bon joc per mantenir-se en aquesta part alta de la taula. De fet, el Barça ja fa sis setmanes que viu entre les quatre primeres i demà buscarà allargar una setmana més aquesta situació.

La vista a l'Arxil, l'inici del bon joc

"És el primer partit en què vam jugar veritablement bé", apunta Isaac Fernández quan recorda el partit d'anada a Pontevedra. En aquell enfrontament les blaugranes es van imposar amb claredat després de "32 minuts de molt bon joc, divertint-nos i mostrant el nostre millor bàsquet" com explica el tècnic català.

L'objectiu de les blaugranes és sumar una nova victòria per seguir pressionant a l'Ardoi i al Patates Hijolusa, ambdós equips amb una victòria més que les de Sant Feliu. Una jornada doncs, que no només ha de servir per a les aspiracions del Barça per ser al play off d'ascens, sinó que també per a "recuperar l'energia amb la qual hem jugat els últims partits, quan acabi la jornada ja mirarem com queda la classificació ", assegura Fernández.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut