Ter Stegen visita la Sagrada Família amb la 'Revista Barça'

Ter Stegen visita la Sagrada Família amb la 'Revista Barça'

El porter alemany ofereix la seva entrevista més personal en un número que presenta la nova versió per a tablets i mòbils enriquida amb vídeos, galeries de fotos i infografies interactives

El número 97 de la REVISTA BARÇA arribarà properament a casa dels socis del FC Barcelona però per primera vegada no només ho farà a la bústia, ja que els socis també la podran gaudir als seus telèfons intel·ligents i a les seves tauletes. El FC Barcelona estrena una nova versió multimèdia de la seva publicació corporativa, la qual s’adapta als hàbits de consum de continguts dels nostres dies. Aquesta nova versió, que s’estrena amb Ter Stegen com a protagonista a la portada, manté la majoria de continguts de l’edició impresa però canvia completament la manera de presentar-los. Galeries de fotos, vídeos, efectes visuals i infografies de dades ajuden a completar els articles d’una manera amena i interactiva. 

L’objectiu final ha estat evolucionar la publicació per apropar-la encara més al soci i fer més còmode el consum dels seus continguts. La versió en paper es continuarà rebent per correu, com és habitual, però a partir de la propera setmana els socis i sòcies també podran accedir a aquest nou format en els seus dispositius descarregant-se una aplicació.

Tablet_97-Optimized

 

Per accedir a aquesta nova versió en format digital els socis i sòcies hauran de descarregar-se gratuïtament l’aplicació FC BARCELONA REVISTA, disponible a Google Play per als dispositius Android i a Apple Store per als del sistema iOS. Per accedir a la publicació caldrà introduir la clau de soci i el codi personal i escollir l’idoma en què es vol llegir: català o castellà.

L’entrevista més personal de Ter Stegen

El nou número té com a protagonista Marc-André ter Stegen, que ha visitat per primera vegada la Sagrada Família, de la mà de la REVISTA BARÇA. En aquest suggerent escenari i a través d’una entrevista en profunditat l’alemany explica la seva estreta vinculació amb Barcelona, els seus racons i els seus símbols; la vida d’un barceloní d’adopció enamorat de la ciutat. L’alemany fa balanç també de la seva trajectòria al Barça, de la seva evolució com a esportista i de la seva visió del futbol i la vida. Un retrat personal i professional d’un porter jove, amb estil propi, destinat a marcar època al Barça. El reportatge continua amb un recull de les dades més rellevants de Ter Stegen sota els pals blaugrana i conclou amb un llistat de tots els porters que han passat pel primer equip del FC Barcelona.

_P1F2523-Optimized

 

Les incorporacions de Boateng, Murillo i Todibo també formen part dels continguts d’aquest nou número, amb especial menció a Frenkie De Jong.  La REVISTA BARÇA repassa en detall el seu perfil esportiu, la cronologia del seu fitxatge i el destacat impacte internacional que va tenir als mitjans. El bloc de De Jong es completa amb un text que radiografia l’estreta vinculació del primer equip amb Holanda a través de futbolistes i entrenadors.

Messi, Bota d’Or i Espai Barça

Altres temes destacats d’aquesta edició són la consecució de la cinquena Bota d’Or de Leo Messi, una fita que el situa com el jugador més llorejat d’aquest trofeu; la recta final de les obres de l’Estadi Johan Cruyff, edifici que es considera la “primera pedra” del projecte Espai Barça; i la visita d’una delegació del Club, encapçalada per Josep Maria Bartomeu, a l’oficina de Nikken Sikkei a Tòquio, despatx encarregat del disseny del futur Camp Nou.

La incorporació de Lluís Cortés a la banqueta del Femení; la consecució de la Copa Intercontinental per part de l’equip d’hoquei patins a l’Argentina; la inauguració de la Penya Petits Valents de l’Hospital Sant Joan de Déu i la recuperació d’un banderí blaugrana de la Lliga del 1937, entre altres temes, completen els continguts de la REVISTA BARÇA número 97.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut