El FC Barcelona pren mesures després dels incidents a Lió

El FC Barcelona pren mesures després dels incidents a Lió

El FC Barcelona ha decidit emprendre un seguit de mesures amb caràcter immediat davant els fets succeïts en el decurs del desplaçament a Lió, amb motiu del partit de Champions League entre el primer equip de futbol i l’Olympique.

1. Durant les darreres hores, diferents àrees del Club han treballat en l’anàlisi exhaustiva dels fets i a completar el procés d’identificació dels participants en els incidents.

2. Un cop identificats els participants, la Comissió de Disciplina del Club es reunirà amb caràcter d’urgència per emprendre les accions disciplinàries oportunes amb tots aquells participants que tinguin la condició de soci. 

3. Com és sabut, en virtut dels acords que regeixen la relació entre el Club i la Confederació Mundial de Penyes, les entrades que els equips rivals posen a disposició del Club són repartides entre els socis (80%) i els penyistes (20%). Per aquest motiu, la Confederació Mundial de Penyes, que té delegada la gestió del repartiment de localitats als penyistes, emprendrà les mesures disciplinàries oportunes en relació amb tots aquells participants que tinguin la condició de penyista. 

4. Paral·lelament, el Club ha obert un canal de comunicació directa i personalitzat amb els socis afectats pels incidents, posant a la seva disposició el compte de correu desplacamentlio@fcbarcelona.cat i el telèfon 902189900 (Opció 4).

5. Finalment, avui s’ha cursat la queixa formal davant la UEFA com a organitzadora de la competició.

El FC Barcelona ha decidit implementar aquestes mesures de manera immediata, amb l’objectiu de continuar lluitant per erradicar completament qualsevol comportament violent, i per garantir que els desplaçaments amb el primer equip siguin una experiència familiar, confortable i segura.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut