A la pole position

A la pole position

El Barça Lassa encara el tram decisiu de la temporada en plena dinàmica positiva, líder destacat a la lliga i complint tots els objectius marcats

A les portes de la Copa d’Espanya, el Barça Lassa afronta l’hora de la veritat amb les millors sensacions possibles i avalat pels bons resultats. L’equip és líder destacat a la lliga, i està classificat per a les Finals Fours de la Champions i de la Copa del Rei. De moment, el Barça Lassa s’ha assegurat la pole position. I l’equip arriba amb més força que mai i amb gana de títols i a la part decisiva de la temporada.

Líder destacat a la lliga

Després de l’empat a Múrcia, el Barça Lassa s’afiança al liderat amb quatre punts més que ElPozo, vuit punts més que Xota i nou més que Movistar Inter a falta de només vuit jornades pel final de la lliga regular. L’equip fa onze jornades que no perd, amb un balanç de nou victòries i dos empats. I els blaugrana són el primer equip que superen els 100 gols marcats. Concretament 102 gols en 22 jornades, superant els 88 de ElPozo i els 87 de Movistar Inter.

La Copa, el primer gran repte

Ja ha començat el compte enrere per a la Copa d’Espanya. El torneig es disputa a València entre el 28 de febrer i el 3 de març. El Barça Lassa s’enfrontarà a Jaén als quarts de final (divendres 1/3, a les 21:15h), i al vencedor del duel Peñíscola-Xota en unes hipotètiques semifinals. L’equip arriba en el millor moment a la cita, i amb la convicció que aquesta temporada sempre s’ha competit bé en els partits decisius. Les dues últimes eliminacions contra Xota i Saragossa als quarts de final són una espineta clavada. I ja toca renovar un títol que el Barça Lassa no guanya des del 2013.

La Champions, el títol més desitjat

Ningú amaga que la Champions és el títol que fa més il·lusió. La Final Four es disputarà a Almaty entre els 26 i el 28 d’abril, i el Barça Lassa es veurà les cares amb el Kairat a les semifinals. L’altra semifinal la disputaran Inter i Sporting de Portugal. Serà la sisena Final Four per al Barça Lassa, que anhela tornar a regnar a Europa per tercera vegada després dels títols del 2012 i el 2014.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut