Superades per l’efectivitat matalassera (2-0)

Les blaugranes queden eliminades de la Copa de la Reina a la Ciudad Deportiva Wanda

No ha pogut ser. El Barça Femení ha caigut en les semifinals de la Copa del Reina després de perdre 2-0 a la Ciudad Deportiva Wanda contra l'Atlètic de Madrid. Un duel en què les barcelonistes no han tingut precisió en els darrers metres de cara porteria i l'efectivitat matalassera ha estat decisiva. Amb aquesta derrota les barcelonistes queden eliminades de la competició del KO i no podran reeditar el títol aconseguit el darrer curs, precisament contra el mateix rival.

El Barça Femení ha saltat a la gespa de la Ciudad Deportiva Wanda amb molta intenció de buscar el primer gol. I blaugrana ha estat la primera gran ocasió de gol en un córner en què Marta Torrejón ha rematat desviat el servei des de la cantonada al minut 3 de joc. L’Atlètic de Madrid, però, ha respòs amb tres aproximacions perilloses que no han acabat amb gol gràcies a la resposta defensiva culer i la seguretat de Sandra Paños.

Després d’uns minuts de control de les ocasions perilloses, el conjunt dirigit per Lluís Cortés ha reprès el domini de pilota. En aquests minuts de bon joc barcelonista ha arriba la millor ocasió del Barça Femení, però el xut de Martens l’ha atrapat la portera local Lola Gallardo.

Les locals colpegen primer

En una falta lateral just abans del descans ha arribat el primer gol del partit, obra de Ludmila després d’aprofitar una centrada des de la banda esquerra de l’atac matalasser. Amb aquest resultat s’ha arribat al descans.

Efectivitat matalassera

La segona meitat s’ha mantingut igual que els darrers minuts de la primera, amb intercanvi de pilota entre els dos conjunts. A mesura que avançava el partit l’Atlètic de Madrid era qui generava més sensació de perill, però sense ocasions massa clares. En una de les poques arribades de perill del conjunt matalasser Ludmila ha situat el 2-0 després de rematar una pilota dins l’àrea (2-0, min 62).

El Barça Femení ha respòs ràpidament amb un xut creuat de Vicky Losada. Un tret que Lola Gallardo ha aturat. En els darrers minuts les blaugranes han intentat reduir diferències, però els ha faltat precisió en els darrers metres tot i les internades d’Oshoala i Martens. D’aquesta manera, el Barça Femení queda eliminat de la Copa del Reina.

Atlètic de Madrid, 2
Barça Femení, 0

Atlètic de Madrid: Gallardo, Aleixandri (Calligaris, min 58), Linari, Kaci, Ángela Sosa, Ludmila (Esther, min 90), A. Sampedro (Olga García, min 78), Menayo, Meseguer, Tounkara i J. Hermoso (Dolores, min 87).

Barça Femení: Sandra Paños, María León, Losada, Torrejón (Candela, min 83), Mariona, Alexia, Aitana (Oshoala, min 62), Leila, Pereira, Hamraoui (Duggan, min 68) i Martens.

Gols: 1-0, Ludmila (min 43); 2-0, Ludmila (min 63).

Àrbitra: Marta Huerta. Ha amonestat amb targeta groga a les locals Tounkara i J. Hermoso.