Labinot renova amb el Barça

Labinot renova amb el Barça

El davanter kosovar amplia la seva vinculació amb el FC Barcelona per a les properes dues temporades, ampliables a dues més, amb una clàusula de rescissió de 40 milions d’euros

El FC Barcelona i el jugador Labinot Kabashi han arribat a un acord per a la renovació del seu contracte, ampliant la seva vinculació amb el club blaugrana per a les properes dues temporades, fins el 30 de juny del 2021, ampliables a dues més. Labinot tindrà una clàusula de rescissió de 40 milions d’euros que es convertirà en 100 milions si passa a formar part del primer equip.

Labinot va signar el seu contracte ahir dijous per la tarda a les oficines de la Ciutat Esportiva Joan Gamper amb la presència del directiu responsable del futbol formatiu professional, Silvio Elias, i dels responsables del futbol formatiu professional, José Mari Bakero i Guillermo Amor.

Labinot, que el proper 28 de febrer complirà 19 anys, va arribar al FC Barcelona als 10 anys procedent del Gimnàstic de Manresa. Ha passat per totes les categories del futbol formatiu blaugrana, debutant la passada temporada amb el Juvenil A a la UEFA Youth League, i als 16 anys va ser convocat per la selecció absoluta de Kosovo. “Vull agrair al FC Barcelona la confiança que sempre ha tingut amb mi tot i les lesions que he patit en aquests darrers anys. El Club sempre ha estat al meu costat i vull tornar amb treball, esforç i futbol tota aquesta confiança”, ha declarat el jugador que en els propers dies serà operat d’una lesió de llarga durada al genoll esquerre.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut