Ignacio Alabart i Nil Roca tornen als orígens

Ignacio Alabart i Nil Roca tornen als orígens

Els dos jugadors formats al planter realitzen un entrenament especial amb l’equip aleví

Abans de convertir-se en jugadors del Barça Lassa d’hoquei patins, abans d’entrenar cada dia al Palau Blaugrana i abans d’optar per a tots els títols possibles, Ignacio Alabart i Nil Roca van sumar hores i hores d’entrenament a Llars Mundet, la pista on entrenen els equips formatius de la secció blaugrana. I sempre és bo fer una mirada al passat –no gaire llunyà- i compartir experiències amb els nens que somien en seguir els seus passos.

Ignacio Alabart i Nil Roca van tornar a Llars Mundet per fer un entrenament amb l’equip aleví, el més petit de la casa. Els dos jugadors, que juntament amb Egurrola són els exemples a seguir per a la base, van arribar al Barça la temporada 2012/13. Des de llavors, han seguit trajectòries paral·leles.

Van treballar de valent a Llars Mundet per començar a entrenar amb el primer equip, van realitzar excel·lents campanyes a Primera Divisió amb el filial, van debutar amb el primer equip i van estar cedits dues temporades en equips d’OK Lliga per demostrar el seu potencial per poder tornar a Can Barça. “Va ser una etapa molt bona, de creixement personal. Van ser tres anys molt bons que m’han servit per estar on estic ara”, explica el gallec. “És molt important que sàpiguen que s’ha de treballar dia a dia”, afegeix el d’Arenys de Munt.

Durant l’entrenament amb el jove equip dirigit per Guillem Pérez, Alabart i Roca van interactuar amb els més petits, van corregir certs aspectes tècnics, van respondre a les seves inquietuds i van animar-los a seguir treballant per poder arribar en un futur a l’elit de l’hoquei patins.

201819 nil roca ignacio alabart entrenament hoquei patins llars mundet

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut