Rayo Vallecano – Barça Femení: Golejada per seguir el líder (0-4)

Rayo Vallecano – Barça Femení: Golejada per seguir el líder (0-4)

Les de Lluís Cortés no baixen el ritme i segueixen sumant de tres en tres

El Barça Femení ha superat el Rayo Vallecano (0-3) a domicili, en el duel corresponent a la 20a jornada de la Lliga Iberdrola. Tres punts més que mantenen a les de Lluís Cortés, a la segona posició amb 54 punts, i segueix la lluita de tu a tu contra les líders, l’Atlètic de Madrid (57 punts). Les golejadores blaugrana han estat Alexia Putellas, Martens, Mariona i Asisat Oshoala, que ha debutat amb les blaugranes.

Encertades de cara el gol

El duel ha començat amb els dos conjunts molt ben posicionats en el terreny de joc. A poc a poc, les blaugrana han anat agafant la batuta del matx mitjançant la possessió de pilota. A través de les internades pel carril dret, amb una Andrea Pereira molt activa en tasques ofensives, han començat a arribar les primeres ocasions de perill. Precisament el primer gol de les barcelonistes ha arribat d’una centrada de la ‘17’ blaugrana on Alexia Putellas ha obert el marcador (0-1, min 15). Dos minuts després i des del mateix carril, Andrea Pereira li ha servit una magnífica passada cap a Martens, que no ha perdonat situant el 0 a 2 al marcador (min 17). 

El domini ha estat clarament per a les barcelonistes. Des del carril contrari, en una centrada mil·limetrada de Martens dirigida cap a Mariona, la blaugrana ha sentenciat ja abans del descans amb un espectacular remat de cap (0-3, min 29).

Sentencien el duel

La segona meitat ha mantingut la tònica del primer temps, però ha tingut la presència d’una novetat. I és que Asisat Oshoala ha debutat amb el Femení, i a més ho ha fet amb un gol pocs segons després de la seva entrada al camp (0-4, min 63). Finalment setzè triomf en lliga que manté la rivalitat amb l’actual líder la competició.

La fitxa tècnica

Rayo Vallecano, 0
Barça Femení, 4

Rayo Vallecano: Alicia, Pilar García, Mendióroz, Sheila (Martínez, min 81), Altuve (Iris, min 68), Sáez, Perarnau, Carreño, Andújar, Teruel (Jeni, min 46) i Silvia.  
Barça Femení:
Paños, Van der Gragt, María León, Melanie, Losada (Andonova, min 54), Mariona, Alexia (Oshoala, min 62), Duggan, A. Pereira (Candela, min 59), Hamraoui i Martens (Andressa Alves, min 45).

Gols: 0-1, Alexia Putellas (min 15); 0-2, Martens (min 17); 0-3, Mariona (min 29); 0-4, Oshoala (min 63).

Àrbitre: Villegas Navas ha amonestat amb targeta groga a Hamraoui (min 67) i ha expulsat a Andressa Alves (min 74) per part blaugrana i per part local Carreño (min 83) amb tarjeta groga.  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut