Dues accions desafortunades condemnen els blaugrana (1-2)

El filial del Barça ha dominat el partit però, en dues accions fortuïtes se’ls hi han escapat els tres punts

Cop dur pel conjunt de Garcia Pimienta, que ha perdut a casa davant el Conquense (1-2). El Barça B ha realitzat un gran partit, molt marcat per dos errors consecutius al final de la primera meitat. L’equip ha hagut d’anar a remolc tota la segona part, quan ha tingut les millors ocasions, però sense fortuna. Carles Pérez ha anotat pel conjunt local mentre que Aguilera i Parera  ho ha fet pels manxecs.

Màxima efectivitat a les dues àrees

El Conquense ha sortit valent en els primers compassos del partit. L’equip manxec, sense complexos, ha realitzat una pressió alta i anava amb molta intensitat als duels. Però, en la primera ocasió clara del partit, els blaugranes han convertit el primer gol (1-0, min 10) i han canviat el panorama del matx. Una connexió marca de la casa Riqui Puig-Carles Pérez, ha trencat la defensa el conjunt visitant. Ja davant en el marcador, el Conquense ha donat un pas enrere i el Barça B ha començat a enllaçar possessions llargues. Un Riqui Puig molt participatiu, ha conduït la majoria d’atacs culers que no han acabat transformant-se en ocasions clares de gol.

Al fil del descans, amb un Barça B sobrat de possessió però sense acabar de concretar en atac, dues jugades desafortunades han canviat el rumb del partit. Primer, una pèrdua d’Oriol Busquets en la construcció del joc, ha generat un contraatac del Conquense que ha acabat definint Aguilera (1-1, min. 41). I en la jugada immediata a aquesta acció, en la sortida d’un córner, el central Parera, ha remuntat el partit per l’equip visitant (1-2, min 43). Així doncs, amb l’1 a 2 al marcador hem arribat al descans.

Una reacció sense gols

A l’inici del segon temps hem vist les clares intencions dels de Garcia Pimienta. L’equip s’ha instal·lat  a camp rival i ha posat una marxa més. Tot i així, les ocasions es pagaven cares. El Barça B ho intentava mitjançant un Riqui Puig inspirat liderant el joc del seu equip i amb un Carles Pérez que ha finalitzat les poques arribades del conjunt barceloní. El tècnic del Barça ha posat més pólvora al partit quan al minut 65 ha fet entrar Merveil en el lloc d’Oriol Busquets. El nou fitxatge del filial, que debutava com a culer, s’ha ubicat a l’extrem esquerre i Monchu de mig centre.

El Barça ho intentava sense fortuna i el partit ha entrat en una fase d’imprecisions provocades per la precipitació. En mig de tot aquest caos, han arribat les millors ocasions dels culers. El matx ha acabat amb un Barça bolcat a l’atac, assetjant l’àrea rival, però avui no era el dia. Finalment, el conjunt dirigit per César Láinez, molt ben plantat al terreny de joc, ha evitat una possible reacció blaugrana i s’ha acabat emportant els tres punts. Mala sort pels blaugranes que ho han intentat de totes les maneres. El Barça buscarà retrobar-se amb la victòria el pròxim diumenge en la seva visita a Olot.

Barça B, 1

Conquense, 2

Barça B: Jokin Ezkieta, Guillem, Araujo, Cuenca (Mingueza, min 73), Vilarrasa (Abel Ruiz, min 81), O.Busquets (Merveil, min 65), Carles Pérez, Riqui Puig, Mujica, Monchu i Collado

Conquense: Marqueta, Márquez, De Pedro (Iborra, min 70), Parera, Jon Vega, Maxi, Oriol Rey, Lozano, P.Aguilera, David R (Rubio, min 83), Jorge

Gols: 1-0, Carles Pérez (min 10); 1-1, Aguilera (min 41); 1-2, Parera (min 43)

Àrbitre: Antonio Monter Solans. Ha amonestat a Mingueza (min 77) i Collado (min 90+6) per l’equip local mentre que Jorge (min 16) i Maxi (min 75) han sigut els amonestats de l’equip visitant.

Assistència: 1.509 espectadors al Miniestadi