Venda d'entrades per al partit al camp del Sevilla

Venda d'entrades per al partit al camp del Sevilla

Els socis poden adquirir les seves entrades per al partit del dissabte 23 de febrer, des del dilluns 11 de febrer a les 10.00 h i fins el dia 18 a les 14.00 h

La venda de les entrades per al partit de Lliga que enfrontarà el Sevilla i el FC Barcelona, el dissabte 23 de febrer a l'estadi Sánchez-Pizjuan (16.15 h), comença el dilluns 11 de febrer les 10.00 hores i finalitzarà el dilluns dia 18 a les 14.00 h, o fins que s’exhaureixin les 391 entrades disponibles.

Cada soci pot demanar una entrada, i es poden agrupar fins a quatre socis a la petició. El preu és de 100 euros, i les localitats estaran ubicades a la zona visitant (Gol Nord).

Per la seva adquisició en queden exclosos els socis menors de 6 anys, aquells amb quotes de soci impagades i els sancionats per la Comissió de Disciplina. La compra es podrà fer a través de la passarel·la de la web, on caldrà identificar-se amb la clau i el codi personal (link de compra al final d’aquest text).

Les entrades seran nominals i intransferibles, i les haurà de recollir personalment cada soci a Sevilla, prèvia identificació. La informació de la recollida s’enviarà per correu als socis que hagin comprat l’entrada.

COMPRA D'ENTRADES AQUÍ

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut