Els resultats del futbol sala formatiu

Segueix la bona dinàmica entre els més joves de la secció

Aquest cap de setmana es va reprendre, en el seu conjunt, desprès de l’aturada en motiu de la convocatòria de seleccions

Triomf treballat del Cadet

El cadet del Barça Lassa s'imposa en un partit que no sentència fins als minuts finals davant el CFS Eixample

El partit començava de manera trepidant amb molta intensitat per part dels dos equips i mostrant una bona pressió de la pilota. Tot i això, les aproximacions a la porteria rival no eren del tot clares. El domini en la possessió de la pilota eren blaugranes, però la defensa local no concedia que aquest domini es traduís en ocasions de gol. Els contraatacs roig i negres feien inquietar la porteria barcelonista que, en més d'una ocasió, van tenir en el porter blaugrana el protagonista de la jugada. Els blaugranes van haver d'esperar les acaballes de la primera meitat per celebrar el primer gol del partit, gràcies, això sí, a una jugada desafortunada de la defensa dels de l’Eixample que s'introduïa la pilota dins de la pròpia porteria.

A la segona meitat, els jugadors de Martí Graells van sortir disposats a no veure's sorpresos pels contraris i des del començament  van intensificar el seu joc d'atac. Gràcies a una gran jugada col·lectiva posaven el 0 a 2 en l'electrònic en els primers minuts d'aquest segon acte. Semblava que els barcelonistes amb aquest gol encaraven el partit, més encara quan tenien diferents ocasions per augmentar la diferència. La realitat, però, fou molt diferent ja que en una banda ofensiva el CFS Eixample aconseguia reduir diferències posant emoció al partit. No va ser fins a falta de 6 minuts pel final quan el Barça Lassa aconseguia dos gols seguits que el partit no es decantava definitivament del costat barcelonista. A falta de pocs segons per la conclusió del partit els locals maquillaven el resultat amb un gol a la sortida d'un córner i els blaugranes s’imposaven per 2 a 4. Amb aquesta victòria el FC Barcelona segueix comptant els seus partits per victòries.

F.C.BARCELONA: Óscar, Adri, Marc Puigvert, Javi i Jorge–cinc inicial- També van jugar: Dani, Roger, Martí, Sergi, Arnau, Marc Paterna

GOLS: 0-1 P.P. (min 17), 0-2 Adri (min 22), 1-2 (min 28), 1-3 Arnau (min 34), 1-4 Jorge (min 35), 2-4 (min 40)

Empat de l’aleví

Ha estat un partit espès per part blaugrana. L’equip ha mantingut gairebé la possessió de la pilota durant tot el partit però ens ha costat molt trencar la defensa en zona que el rival ha plantejat per darrera de mitja pista.

La primera part acabava amb 0 – 0. Tot i no generar gran quantitat d’ocasions, marxàvem amb 3 pals al descans i sense perforar la porteria del Sant Andreu de la Barca.

La segona part ha seguit la mateixa dinàmica que la primera, on només un molt bon xut de Molina ha pogut obrir el marcador. Dos minuts després, en una acció desafortunada rebíem l’empat. La igualtat s’ha mantingut fins el final. L’aleví continua  líder a dos punts d’Industrias Santa Coloma.

Els infantils es van imposar per 5 a 4 davant l’equip cadet del Penya Esplugues, en un partit amistós i l’equip juvenil va superar per un contundent 10 a 1 el Montcada.