Liberbank Cuenca – Barça Lassa: Triomf seriós en una pista difícil (20-35)

Els de Xavi Pascual segueixen comptant les jornades per victòries i tornen de Cuenca amb un nou triomf a la butxaca

Una victòria més a la Lliga, i ja són 17. El FC Barcelona Lassa ha guanyat a la pista del Liberbank Cuenca en un partit en què, malgrat el resultat final (20-35), ha hagut de treballar de valent. Els homes de Xavi Pascual han tingut dificultats per desenganxar-se dels manxecs, però sempre han portat la batuta del marcador. Ha estat en els primers deu minuts de la segona part quan han encarrilat la victòria. Les recuperacions i les transicions ràpides, així com les aturades de Gonzalo Pérez de Vargas, han estat determinants.

El Barça ha teixit un coixí de seguretat des del principi. Una sortida fulminant blaugrana, amb gols d’N’Guessan i Ariño en els primers segons de partit, ha situat el 0-2. Deu minuts després, gràcies a un 71% d’encert de Gonzalo en les aturades, el marcador ja reflectia un 2-6. Però tot i el parcial favorable d’entrada, als catalans no els esperava un partit plàcid. El Cuenca s’ha refet defensivament i ha aconseguit deixar el Barça sense marcar durant cinc minuts (5-7, min. 13).

Les aturades del seu porter Kilian han intentat fer la competència a les de Gonzalo, però el protagonisme se l’ha endut el blaugrana, que ha estat clau a la segona meitat. S’hi ha arribat amb un marcador de 12-16 que el Barça ha començat a trencar amb la combinació perfecta d’una bona defensa i l’efectivitat atacant. Fruït del bon moment visitant, el Cuenca s’ha estat deu minuts sense marcar, cosa que ha permès als de Pascual arribar al final amb la victòria sentenciada.

Dolenec ha estat el màxim golejador (6) d’un partit que ha significat el trentè triomf consecutiu del Barça aquesta temporada, comptant totes les competicions.

LA FITXA

Liberbank Cuenca, 20
FC Barcelona Lassa, 35

Balonmano Ciudad Encantada: Kilian G. Ramírez, David Mendoza (-), Leo Dutra (6), Santiago Baronetto (-), Thiago Alves (5), Adrian Nolasco (1), Angel Montoro (1) –set inicial- Óscar Río (-), Natan Suárez (2), Eskericic (4), Moscariello (1), Doldan (-), Sergio López (-).

Barça: Gonzalo, Entrerríos (2), Aitor Ariño (3), N’Guessan (1), Aleix Gómez (2), Dika Mem (5), Ludovic Fabregas (-) –set inicial-  Dolenec (6), Syprzak (4), Lasse Andersson (1), Víctor Tomàs (4), Àlex Pascual (3), Gilberto Duarte (3), Juri Knorr (-), Thiagus Petrus (1).

Parcials: 1-3, 2-6, 5-7, 7-10, 9-14, 12-16 (descans), 14-19, 16-19, 16-24, 17-27, 19-31, 20-35 (final).

Àrbitres: Jesús Álvarez Menéndez, José Carlos Friera Cavada.