Bon cap de setmana per la Masia

Bon cap de setmana per la Masia

Tots els equips del futbol formatiu amateur blaugrana han sumat els tres punts excepte el Cadet A, que va empatar al difícil camp del Cornellà (1-1)

CORNELLÀ - CADET A
Taules al Municipal de Cornellà (1-1)

Empat entre el Cornellà i el Cadet A del FC Barcelona. El conjunt de Carles Martínez treu un punt en un camp sempre difícil com és el municipal de Cornellà. El Barça ha anat a remolc durant 30 minuts després d’un gol al minut cinc de Carles Garrido per part de l’equip local. Després d’aquest cop, el partit s’ha posat costa amunt pels nois del Cadet A, que han aconseguit l’empat mitjançant una diana de Juan David Fuentes (m. 38). El marcador no s’ha mogut més i, amb aquest empat, el Barça segueix líder a tres punts del Girona, el seu màxim perseguidor. En la pròxima jornada hi ha derbi. Els de Carles Martínez reben a l’Espanyol, tercer classificat, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

CADET B - SAN PEDRO SAN PABLO
Victòria en majúscules (4-0)

Els nois de Sergi Milà van superar amb solvència al San Pedro San Pablo per 4 a 0, en el duel corresponent a la jornada 17 de la competició domèstica a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Amb aquest triomf, el Cadet B torna a ser líder amb un punt d’avantatge respecte al Reus Deportiu. El duel va iniciar-se amb un clar color blaugrana. El gol matiner d’Ilias al minut 15 de partit, va encaminar ràpidament el matx. A més, la solidesa defensiva dels blaugrana, va dificultar als visitants la creació d’ocasions de perill. Els golejadors per part blaugrana van ser: Ilias, Jurado, Xavi Planas i Biel. El proper partit serà a domicili contra el Castelldefels, onzè classificat.

FCBCadetB_EFSanPedroSanPablo-049-Optimized

ESCOLA F. MATARÓ - INFANTIL A
Es retroben amb la victòria  (3-5)

L’infantil A es retroba amb la victòria després de superar a l’Escola Futbol Mataró (3-5). Els d’Àlex Urrestarazu van haver de remuntar un gol inicial de Sergi que feia preveure un partit amb moltes dianes. La reacció dels blaugrana va ser immediata, quan Amadou posava el partit en taules. Al minut 21, Antonio Martin va avançar als blaugrana però aquest gol es va veure contrarestat quatre minuts després quan el Mataró va tornar a empatar el partit. No va ser fins la segona part, quan el conjunt blaugrana va posar terra de per mig amb tres gols consecutius de Gerard Hernández i Antonio Martín per partida doble, que completava el seu hat-trick. Finalment, Joan per part del Mataró, va maquillar el resultat (3-5) però no va evitar la victòria del Barça, que torna a guanyar després de dos empats consecutius. El proper partit de l’Infantil A es contra el Girona, segon classificat, un enfrontament important per no despenjar-se de la zona alta.

INFANTIL B- NÀSTIC B
Triomf contundent (6-0)

Els nois dirigits per David Sánchez van sumar tres punts més contra el Nàstic B a la Ciutat Esportiva Joan Gamper que els hi permeten retallar punts respecte el líder, el Sant Ildefons, que ara és de sis punts. El duel va estar dominat de cap a peus pels blaugrana que van gaudir de moltes ocasions de perill en terreny contrari. L’encert en el gol combinat amb el control del partit, va donar els tres punts als barcelonistes. Quiles, Aleix (3), Iván i un jugador visitant en pròpia porta van ser els golejadors per part blaugrana.  La propera jornada serà contra l’Amposta a domicili, actual cuer de la competició domèstica.

ALEVÍ A- SANT CUGAT
Pluja de gols blaugranes (11-0)

L’Aleví A de continua intractable a la competició domèstica i en les 17 jornades disputades fins al moment, sempre ha sumat de tres en tres. El conjunt dirigit per Marc Serra va sumar tres punts més contra el Sant Cugat, en un matx que va estar dominat de principi a fi pels blaugrana (11-0). L’encert de cara a la porteria visitant dels jugadors de l’Aleví A va marcar el duel en tot moment.  I es que quan només s’havien disputat 15 minuts del matx, els blaugrana ja guanyaven per 3 gols de diferència. Finalment, nova golejada culer que referma la bona dinàmica de l’equip amb un balanç de 155 dianes a favor i només 7 en contra. Els golejadors blaugrana van ser:  Gibert Jordana, Lamine Yamal (3), Shane Kluivert, Xavi Castellanos, Marc Bernal (2), Sylla, Dabi Ávila i David Sáez. El pròxim matx de l’Aleví A, líder amb 8 punts d’avantatge respecte el Gimnàstic de Manresa B, serà contra l’Hospitalet Centre Esports, catorzè classificat.

SANT CUGAT ESPORT B - ALEVÍ B
Líders sense conèixer la derrota (1-4)

L’Aleví B de Jordi Pérez segueix intractable a la lliga amb ‘ple de victòries’. Els blaugrana van sumar tres punts més a domicili al camp del Sant Cugat Esport B per seguir líders amb 51 punts a la classificació, sis més que l’Espanyol A que té un partit menys. El partit va començar amb un gol matiner del blaugrana Genís Torrelles, quan només s’havien disputat 5 minuts del matx.  Els locals però, no van baixar la intensitat del duel i deu minuts després, van signar l’empat obra de Gaizka (min 16). Des del punt de penal avançaria Guillem als culers i nou minuts després segellaria el doblet. En el tram final Jofre sentenciaria el duel. Finalment dissetè triomf de l’Aleví B que continua pletòric. El proper partit serà a la Ciutat Esportiva Joan Gamper contra l’Aqua Hotel, vuitè classificat.

ALEVÍ C – CASTELLDEFELS
Bon futbol blaugrana davant el Castelldefels (13-1)

Triomf còmode del Aleví C davant del Castelldefels (13-1). Els nois de Dani Horcas, amb aquesta victòria, continuen al liderat de la classificació imbatuts, amb 10 punts d’avantatge respecte el Cornellà B. Samakou Nomoko va obrir el marcador al minut 14’ i a partir d’aquí els gols van anar caient pel costat blaugrana. Van destacar com a golejadors barcelonins, Albert Vicxens, amb un gol, i el mateix Samakou, Nil Teixidor, Roger Casadevall i Guillermo Fernández amb un hat-trick cadascun. Taj va fer el gol de l’honor per part del Castelldefels. El pròxim partit de l’Aleví C serà al camp del Prat, sisè classificat.

CAN RULL  - ALEVÍ D
Victòria contundent a Sabadell (1-11)

El conjunt de Pau Moral va superar sense problemes la visita a Can Rull amb una victòria més que contundent (1-11). Es trobaven dos equips amb dinàmiques molt diferents que es van veure plasmades al terreny de joc. El Barça es va avançar ràpid al marcador amb dos gols matiners de Pol López. El conjunt vallesà va escurçar distàncies al marcador mitjançant un gol de Mory. Però això va ser només un oasi en mig d’un desert. A partir del segon tram de la primera part, l’Aleví D blaugrana va amenaçar amb un vendaval de gols molt repartits, en els quals va destacar Pol López que va fer un hat-trick. Adam Argemí, Viveros (2), Marcipar (2), Aymar, Chama i David Juan van arrodonir la victòria. Els de Pau Moral segueixen sent líders intractables amb només una derrota en 16 partits i amb 7 punts d’avantatge respecte a l’Escola F. Gavà B. En el pròxim partit, el Barça rebrà al Vila Olímpica B, novè classificat.

BENJAMÍ A - JÀBAC I TERRASSA
Ple de victòries (1-9)

L’equip entrenat per Óscar Jorquera va guanyar per un estrident 1 a 9 al Jàbac i Terrassa.  El bon joc de toc dels blaugrana va decantar ràpidament la balança golejadora favorable al Benjamí A. El matx va començar dominat en totes les parcel·les del joc pel combinat blaugrana i aquest fet, ràpidament es va traduir amb gols. Al minut 2,  Arnau Luque va obrir la llauna pels culers i a partir d’aquí l’hegemonia va ser barcelonista. Pau Puigvert (2), Michal Zuk, Ïu, Arnau Luque (3), David Obinna i Fran Orduñas van ser els artífexs dels gols pel Benjamí A. Així doncs, setzè triomf consecutiu que situa als blaugrana líders a la taula amb 48 punts a la classificació, tres més que el Cornellà B. El següent partit serà contra l’Hospitalet Centre Esports, quart classificat, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

BENJAMÍ B - AQUA HOTEL
Triomf contundent per refermar el liderat (11-0)

El Benjamí B va superar amb solvència a l’Aqua Hotel (11-0), un rival de la part baixa de la classificació. El duel va estar controlat de principi a fi pels blaugrana on van estar molt encertats en les definicions de cara la porteria rival. Els golejadors barcelonistes van ser:  Biel (2), Joan, Bryant, Mazón, Ziani (2), Genis (2) i Eloi (2).  Amb aquest triomf els d’Antonio Gil refermen al liderat que es situen a la part més alta de la classificació amb 48 punts, tres més que el segon classificat l’Espanyol A.  El proper compromís serà a domicili contra el Jàbac i Terrassa, onzè classificat.

mini_2019-02-03_FCBbenjamiBvsAQUAHOTEL_09

ESCOLA F GAVÀ -  BENJAMÍ C
Victòria per seguir invictes (0-6)

Els nois del Benjamí C van aconseguir una contundent victòria a domicili en la seva visita a Gavà (0-6). Els d’Albert Puig compten els partits per victòries i amb aquesta ja van 16 de 16. Ebrima Tunkara va obrir el marcador amb un gol matiner al minut 7. A partir d’aquí, el matx va anar rodat per els barcelonins que no van treure el peu de l’accelerador i van acabar el partit amb 6 gols al seu haver. Ruslan Mba per partida doble, Daniel Gallego i Sergi Font van ser els autors dels gols. En la pròxima jornada, el Benjamí C, líder amb 8 punts d’avantatge respecte el Santfeliuenc, rebrà al Begues, tretzè classificat, a la Ciutat Esportiva.

BENJAMÍ D – VILADECANS
Vendaval ofensiu blaugrana (10-0)

Triomf incontestable del Benjamí D (10-0), que rebia al Viladecans a la ciutat esportiva Joan Gamper. Amb aquesta victòria ja van 14 en 15 partits aquesta temporada i permet als nois de David Sánchez seguir líders destacats. El Benjamí D va anar per feina i en menys de deu minuts ja guanyava per 3 a 0. Els gols van anar caient del costat blaugrana amb un golejador destacat, Jaime Arenas, que va anotar fins a cinc gols. Marc Capote va fer un pòquer i Unai Jiménez també es va unir a la festa amb un gol. El pròxim partit els blaugranes es desplacen fins al camp de l’Escola F. Gavà B, els segons classificats a 7 punts de diferència.

PREBENJAMÍ - VINYETS MOLI-VELL
Triomf a base de gols (9-1)

L’equip entrenat per Dani Segovia es va imposar al Vinyets Moli-Vell (9-1) en un partit marcat per l’alta intensitat i l’encert ofensiu dels barcelonistes. Els blaugrana van començar el partit encaixant una diana molt matinera obra de Saad. Tot i això, el Prebenjamí no van deixar de lluitar i ràpidament van capgirar el resultat. Finalment, els jugadors barcelonins van treure el seu caràcter guanyador per certificar el 9 a 1 final. Amb aquesta victòria els culers continuen sumant de tres en tres i es situen quarts, amb 38 punts, a 5 punts del líder de la classificació, el Sant Andreu de la Barca. Els golejadors culers van ser Ethien, Iker (2), Ejiofor, Darwin (3) i Dragos (2). El proper duel serà contra l’Almeda, darrer classificat, en camp contrari.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut