El Peralada i la tramuntana derroten el Barça B (2-0)

Els culers no han pogut aconseguir un resultat positiu en un matx molt complicat a causa de les condicions meteorològiques

El Barça B surt derrotat del municipal de Peralada (2-0) en un partit marcat pel vent. Els de Garcia Pimenta s’han vist molt perjudicats per la tramuntana, que els ha privat d’enllaçar possessions llargues. Amb aquesta derrota, el conjunt blaugrana es manté en sisena posició a tres punts dels play-offs a l’espera del que facin el Lleida i l’Hèrcules.

La tramuntana, protagonista a Peralada

El partit ha començat amb incertesa per una possible suspensió a causa del vent. Finalment, l’àrbitre ha decretat que el matx es jugués, tot i la tramuntana, que ha arribat a pics de 70 km/h. El Barça ha iniciat el partit amb el vent a favor, però ha estat incapaç de trobar els homes del mig del camp. Riqui Puig i Carles Pérez han entrat poc en joc i el Barça ho ha acusat. No hi havia cap tàctica al municipal de Peralada, on la pilota anava més per l’aire que per terra. Els blaugranes han intentat tenir la possessió en un duel sense control, però les millors ocasions han arribat amb xuts des de la llarga distància.

El Barça es retroba amb la possessió al segon temps

A l’inici de la segona meitat el conjunt de Garcia Pimienta ha trobat la fórmula per tenir possessions més llargues. Amb el vent en contra, el Barça ha tingut la pilota, però no ha materialitzat grans ocasions. Les millors situacions dels barcelonins han arribat quan l’equip local ha fet un pas endavant i ha deixat espais al darrere.

El tècnic català ha tret del camp Riqui Puig, molt perjudicat pel context del partit, i ha donat entrada a Cuenca per posar més múscul al mig del camp. Però, a vuit minuts del final, en una acció desafortunada a la sortida d’un córner del Peralada, Iago López ha recollit un refús a la frontal i ha anotat el primer gol de l’enfrontament amb un gran xut (1-0, minut 81).

El rellotge no ha donat oportunitat a una possible reacció dels blaugranes, que inclús han vist com l’equip gironí anotava el segon gol des del punt de penal (2-0, minut 93). Amb aquesta derrota el Barça B encadena tres sortides consecutives sense guanyar. No obstant això, continua a tres punts del play-off.

Peralada, 2
Barça B,  0

Peralada: Marc Vito, Ferraresi, Santi Bueno, Teo, Iago López, Maxi Villa, Rober, Montes, Giorgi (Mario Rodruguez, min 65), Andzouana (Marc Grau, min 90), Pau Miguélez (Jofre, min 84)

Barça B: Jokin Ezkieta, Guillem, Araujo, Chumi, Vilarrasa, O. Busquets, Carles Pérez, Riqui Puig (Cuenca, 77), Mujica, Monchu (Marqués, min 84) i Collado

Gols: 1-0, Iago López (min 81); 2-0, Mario Rodriguez (min 90+3)

Àrbitre:  Baiges Dones. Ha amonestat Collado (min 43), Araujo (min 63) i Mujica (min 71) per part blaugrana i a Nahuel (min 90+1) per part del Peralada.