Juvenil A – UE Cornellà: Frenats per la teranyina defensiva (1-2)

Juvenil A – UE Cornellà: Frenats per la teranyina defensiva (1-2)

Els de Denis Silva topen contra un rival amb bona dinàmica a la Ciutat Esportiva

El Juvenil A ha caigut derrotat contra la Unió Esportiva Cornellà a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, en el partit corresponent a la 22ena jornada de la lliga . El duel ha estat marcat per la iniciativa en el joc dels blaugrana i la intensitat defensiva dels visitants que arribaven a la Ciutat Esportiva després de sumar tres victòries consecutives.

 Els primers compassos del duel han estat dominats pels blaugrana. Els de Denis Silva han disposats de vàries ocasions per avançar-se a l’electrònic, però les imprecisions ofensives i la bona actuació del porter visitant han provocat que no es mogués el resultat inicial.  L’ocasió més clara de gol, l’ha tingut Ansu amb una canonada des de la frontal de l’àrea que l’ha refusat. Al descans s’ha arribat amb el zero a zero.

Persistència blaugrana sense premi

Després del pas per als vestidors, el Juvenil A ha sortit amb la idea clara; buscar el gol. El primer avis ha arribat a la sortida d’un córner, on els culers han estavellat l’esfèrica al pal. El ritme del matx era de color blaugrana i al minut 52, Josep Jaume ha avançat el Juvenil A.  Però en una bona jugada personal d’Arnau Jiménez, els visitants han signat l’empat (1-1, min 55).

Malgrat la persistència dels blaugrana en terreny contrari, el Cornellà des de la pilota aturada ha tret petroli. En una acció amb un seguit de rebots i  força rocambolesca, els visitants han situat el  1 a 2 (min 68) a través d’un autogol dels culers.

En el tram final la teranyina defensiva dels verd-i-blancs ha frenat les envestides en atac dels blaugrana. Així doncs,  cinquena derrota del curs en la competició domèstica que situa als barcelonistes segons amb 45 punts.

LA FITXA DEL PARTIT

Juvenil  A, 1
Cornellà, 2

Juvenil A: Baño, Comas (Sala, min 78), Josep Jaume, Álvaro Sanz (Serrano, min 79), Jose, Jandro, Konrad, Nico, Nils, Ilaix i Ansu.
UD Cornellà:  Oriol, Blasco, Carlos, Sánchez, Badia, Alejandro, Álex, Pérez (Portas, min 90) Arnau Jiménez (Fedda, min 81), Abde (Ballesteros, min 84) i Toni.
Gols:
1-0, Josep Jaume (min 52); 1-1, Arnau Jiménez  (min 55); 1-2, Baño (p.p,  min 68)
Àrbitre:
Alex Muñoz ha amonestat a Josep Jaume (min 56), Ansu (min 67) i Comas (min 75) pels blaugrana i Álex (min 56), Badia (min 75), Alejandro (min 88) i Pérez (min 89) en el conjunt visitant

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut