Olympiacos - Barça Lassa: Cop d'autoritat al Pireu (55-76)

Els blaugrana, amb un gran treball defensiu i un Singleton molt endollat en atac, aconsegueixen una victòria molt important a Grècia

Gran victòria del Barça Lassa a la pista de l'Olympiacos (55-76) en la 21a jornada de l'Eurolliga. Els de Pesic s'enfrontaven a un rival directe i han aconseguit un triomf de molt mèrit que els situa en 5a posició, i a més, continuen en estat de gràcia i sumen ja 12 triomfs en els darrers 14 partits.

Piconadora inicial

El Barça Lassa ha iniciat el partit amb una autèntica exhibició sobre la pista, amb un parcial simplement espectacular: 6-27. Un autèntic vendaval ofensiu i sobretot, una magnífica defensa, en un quart on Singleton, Tomic i Blazic han estat els jugadors barcelonistes més destacats.

Al segon quart, els locals han intentat reaccionar i ho han aconseguit amb un gran parcial de 15-0 per situar el 21-27 al marcador, aprofitant la falta d'encert en atac dels culers. Blazic, amb un bon triple, ha trencat la ratxa dels grecs, i a poc a poc, els de Pesic han aconseguit anar mantenint la distància per acabar marxant al descans a +10 (28-38).

Mantenen l'avantatge

Ja al tercer període, els culers no s'han deixat intimidar per la intensitat local i han mantingut la defensa inexpugnable de la primera part, amb Singleton (màxim anotador del partit amb 18 punts) molt endollat en el tir exterior i liderant l'atac barcelonista. De fet, els culers han arribat al darrer quart amb encara més avantatge al marcador (43-55) però conscient encara de la dificultat del matx de cara al quart temps.

Finalment, al darrer quart els de Pesic han sentenciat el partit amb -de nou- un gran treball defensiu de tot l'equip i sense donar opcions als locals. El Barça Lassa ha acabat guanyant de 21 punts (55-76) guanyem també l'average particular a l'Olympiacos, ja que els grecs van vèncer al Palau de 9 punts. Una victòria treballada però molt merescuda que permet als blaugrana donar un cop sobre la classificació i situar-se 5è, amb les mateixes victòries que el conjunt grec.