Xavi Pascual ja té els internacionals disponibles

Xavi Pascual ja té els internacionals disponibles

El tècnic ha pogut recuperar tots els efectius excepte els lesionats abans del partit contra l’Alcobendas, i ha estat molt crític amb la gestió de la lesió de Mortensen per part de la federació danesa

Aquest dijous s’han reincorporat als entrenaments del Barça Lassa els jugadors internacionals que van participar en el Mundial d’Alemanya i Dinamarca. Amb la mala notícia de la confirmació de les lesions d’Aron Pálmarsson i Cédric Sorhaindo, que se sumen a la de Mortensen, Xavi Pascual ha pogut preparar el retorn de la competició. Aquest mateix divendres, l’equip iniciarà la segona volta de la Lliga Asobal rebent al Palau Blaugrana el Secin Group Alcobendas (19:00h).

Amb la confirmació dels efectes negatius del Mundial en forma de lesions, l’equip té ara mateix 14 jugadors disponibles, i Xavi Pascual ha confirmat que completaran la convocatòria els jugadors del filial Juri Knorr i Àlex Pascual. En acabar l’entrenament a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, el tècnic ha atès els mitjans abans del retorn de la competició.

Xavi Pascual, que en primer lloc ha felicitat els jugadors medallistes de l’equip, s’ha mostrat molt crític amb la gestió de la lesió de Mortensen per part de la federació danesa. “Les lesions formen part del joc i les hem d’acceptar. Però el mínim, quan cedeixes un jugador, és que les federacions ens comuniquin que hi ha un jugador lesionat. I en el cas de Mortensen i la selecció danesa encara ho estem esperant”, ha dit en primer lloc. A continuació, el tècnic ha afegit: “El que demanem és que com a mínim se’ns informi d’una lesió, i que no es faci jugar un jugador lesionat. El Casper té el menisc trencat i ningú de la federació danesa ens ha dit res. Ara ja no cal, ja l’hem examinat nosaltres”.

Altres declaracions de Xavi Pascual:

“S’hauria de replantejar el format del Mundial parlant amb els jugadors i amb els entrenadors, però no pot ser que una competició suposi aquest desgast per a ells”.

“La resta de jugadors estan cansats, però bé”.

“El partit de demà costarà més enllà del rival. Em preocupa que tornem a centrar-nos en nosaltres. Les lesions suposaran que haurem de carregar alg

uns jugadors més del que teníem previst. Estic segur que tothom farà un esforç, i els nanos del filial ens ajudaran”.

“Els jugadors del filial sempre ens ajuden, però amb ells hem de ser protectors. No volem exposar-los, les seves aparicions han de ser puntuals i amb seguretat”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut