FC Barcelona Femení - València: Golejada exprés (8-0)

En només vuit minuts, les blaugranes han firmat cinc dianes que han propiciat la tercera victòria seguida en Primera Iberdrola

En un tancar i obrir d'ulls, el Barça s'ha assegurat el triomf. Contra el València, les de Jonatan Giráldez han construït una golejada incontestable (8-0). Perquè en vuit minuts han firmat cinc dianes, on ha destacat la qualitat d'Alexia. D'aquesta manera, el domini aclaparador de les culers al Johan Cruyff ha desembocat en la tercera victòria seguida en Lliga.

Una vegada arriba el primer es desencadena la golejada

Ha tardat. Però quan ha arribat no ha tingut aturador i s'ha desfermat la festa a l'Estadi Johan Cruyff. A partir del minut 24, després de sostenir el setge en la porteria valencianista sense trobar el camí del gol, el partit ha viscut en una celebració permanent. Perquè la piconadora de Jonatan Giráldez ha anotat cinc dianes en vuit minuts. Treball i qualitat han estat els arguments blaugranes per posar el 5-0.

S'acaben els qualificatius per Alexia

El festival anotador ha arrancat d'una pressió incansable d'Oshoala, que ha forçat l'error de la portera Enith. Alexia ha fet gala de la seva condició de millor jugadora d'Europa i ha dinamitat el marcador. Un hat-trick en un tancar i obrir d'ulls que ha reunit un extens catàleg de recursos. La seva cama esquerra ha exhibit, un partit més, quirats en un xut creuat i en una vaselina des del mig del camp; però en quatre minuts també ha tingut temps per firmar una sensacional rematada de cap. Seguidament, Mariona ha agafat el relleu anotador.

Arrodoneixen el lluminós

El partit encara ha tingut temps per veure més capítols exitosos. La davantera nigeriana ha signat el seu doblet per acréixer la golejada fins al 6-0. Durant el lapse de temps que no s'han festejat més dianes, un alegre Johan ha presenciat el monòleg irrefutable i sostingut de les barcelonistes i el debut oficial d'Engen com a blaugrana. Després d'aquest episodi sense celebracions, Martens ha reprès el capítol de gols amb el 7-0.

La insistència barcelonista només ha tingut fi amb el xiulet final. Dos llançaments al travesser han precedit el vuitè, obra de Graham. Així doncs, la tercera victòria final s'ha aturat en el definitiu i inqüestionable 8-0. Ara aquest pas victoriós haurà de tenir continuïtat en la successió de partits per al Barça Femení; el següent, el dimecres 29 de setembre contra el Vila-real.

FITXA DEL PARTIT

Barça, 8
València, 0

Barça: Sandra Paños, Torrejón, Paredes, Mapi León (Pereira, min. 66), Rolfö (Serrano, min. 55), Patri (Engen, min. 55), Alexia, Pina, Mariona (Martens, min. 55), Graham i Oshoala (Bruna, min. 66)
València: Enith, Esther, Jiménez, Pujadas (Bibi, min. 80), Kerrly, Carro (Aguado, min. 76), Torrodà (Villegas, min. 59), Conc, Asun Martínez (Salmi, min. 46), Guerrero i Jansen (Bakker, min. 59)

Gols: 1-0, Oshoala (min. 24); 2-0, Alexia (min. 27); 3-0, Alexia (min. 28); 4-0, Alexia (min. 31); 5-0, Mariona (min. 32); 6-0, Oshoala (min. 46); 7-0, Martens (min. 71); 8-0, Graham (min. 84)

Àrbitra: Martínez Madrona. Ha amonestat amb targeta groga la visitant Carro (min. 68)