Cortés, Graham i Jenni Hermoso, nominat i nominades al “The Best” de la FIFA

Cortés, Graham i Jenni Hermoso, nominat i nominades al “The Best” de la FIFA

La Federació Internacional reconeix els mèrits del FC Barcelona Femení

La FIFA ha fet públic els nominats i nominades als premis “The Best” 2020 i a les categories de millor entrenador femení i millor jugadora femenina el FC Barcelona té representació. A més a més Lionel Messi està nominat a la categoria de millor jugador masculí i Ter Stegen com a millor porter.

Cortés, nominat a Millor Entrenador Femení

A l’apartat de millor entrenador femení, un dels 7 candidats és l’entrenador blaugrana, Lluís Cortés. El de Balaguer és un nominats, en una llistat que ha estat confeccionada per experts en futbol femení.

Per poder triar el millor entrenador femení, els i les aficionats i aficionades també poden votar i el seu vot tindrà el mateix pes que periodistes, seleccionadors i capitanes de las seleccions, en el resultat final.

Aquí podeu votar a Lluís Cortes, com Millor Entrenador Femení ‘The Best’ 2020

Graham i Hermoso, entre les millors jugadores

Les dues jugadores del FC Barcelona Femení han estat escollides dins del selecte club de les 11 jugadores que aspiren a ser triades com la millor jugadora “The Best” 2020.

El procediment d’elecció és el mateix que en el millor entrenador femení i les votacions per escollir-les ja resten obertes.

Aquí podeu votar a Caroline Graham Hansen i Jennifer Hermoso, com millors jugadores ‘The Best’ 2020

Els tres finalistes de cada premi s'anunciaran més endavant, i els noms de tots els guanyadors es faran públics en la cerimònia dels “The Best FIFA Football Awards”, que tindrà lloc el 17 de desembre de 2020 a Zuric.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut