Jennifer Hermoso torna al Barça

Jennifer Hermoso torna al Barça

La davantera, vigent màxima golejadora de la Lliga, viurà la seva segona etapa com a blaugrana fins al 2022

Jennifer  Hermoso torna al Barça. Aquest dimarts a la tarda, acompanyada pel vicepresident Jordi Mestre i el mànager esportiu, Markel Zubizarreta, la davantera madrilenya ha signat el contracte que la vincularà amb el FC Barcelona Femení per a les tres properes temporades, fins al 30 de juny del 2022. De 29 anys, arriba lliure procedent de l’Atlètic de Madrid, on ha jugat la darrera campanya.

És una futbolista internacional per Espanya que destaca per la seva tècnica i l’efectivitat realitzadora. Hermoso viurà la seva segona etapa com a blaugrana. A la primera, l’atacant esquerrana va jugar tres temporades i mitja (del gener del 2014 al juny del 2017) al Club. Hi va guanyar 2 Lligues i 2 Copes de la Reina. El seu olfacte de gol el va demostrar amb 89 dianes en 120 partits i assolint 2 ‘Pitxitxis’, amb 24 gols la temporada 2015/16 i marcant-ne 35, a la 2016/17.

Hermoso ha estat la màxima golejadora de les tres darreres Lligues espanyoles que ha jugat, ja que arriba havent estat també la millor anotadora amb l’Atlètic de Madrid, i ha guanyat 4 Lligues espanyoles, 2 Copes de la Reina i 1 Copa de França, alçada amb el París Saint-Germain l’any després de deixar el Barça.

Així, Jenni Hermoso es converteix en el tercer reforç per al Femení 2019/20, després dels fitxatges de Caroline Graham Hansen i d’Asisat Oshoala.

Les valoracions de Jennifer Hermoso

“Sóc molt feliç. Tornar a vestir la samarreta del Barça em fa estar molt contenta”

“Torno on vaig créixer molt futbolísticament i com a persona. Tornar aquí em fa sentir plenament feliç, crec que la tornada serà més que bona”

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut