El merescut homenatge a Aitor Egurrola

El merescut homenatge a Aitor Egurrola

El capità blaugrana ha estat el protagonista d’un acte de reconeixement pels seus 20 anys al primer equip

És l’esportista en actiu del FC Barcelona que acumula més anys en un primer equip (20) i que té més títols (69). És el jugador d’hoquei patins de tota la història amb més Lligues (18), més Champions (11) i més Continentals (11). És el capità exemplar. És Aitor Egurrola. I pels seus 20 anys al primer equip, el Club ha fet un merescut acte de reconeixemet al porter blaugrana abans del duel contra l’Oliveirense.

Després de projectar-se un vídeo al videomarcador del Palau, Aitor Egurrola ha entrat a la pista per un passadís format pels jugadors de l’actual plantilla blaugrana i pels exjugadors de la plantilla del curs 1998/99: Carles Folguera, Beto Borregán, Gaby Cairo i Tino Martínez. Joan Carles, David Gabaldón, Enrico Mariotti i els germans Páez no han pogut estar presents al Palau.

Els seus pares, la seva dona i els seus dos fills també han acompanyat l’Aitor al centre del parquet blaugrana, i el directiu Josep Ramon Vidal-Abarca li ha fet entrega d’un trofeu que commemora els seus 20 anys al primer equip. El president Josep Maria Bartomeu també ha estat present a la Llotja.

El documental de Barça TV

Nascut a Castelldefels el 1980, el Pop va començar la pràctica de l’hoquei a Castelldefels, va continuar a l’Horta i va arribar a la base blaugrana el 1995. El debut amb el primer equip va arribar el 31 d’octubre del 1998 a la pista del Liceo (2-2). La seva trajectòria fins a arribar al debut va ser explicada en un documental emès recentment a Barça TV i que es pot veure a continuació.  

 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut