Sergi Panadero jugarà al Barça Lassa fins al 2019

Sergi Panadero jugarà al Barça Lassa fins al 2019

Amb aquesta renovació contractual el jugador osonenc arribarà als 16 cursos com a blaugrana

L’afició del Palau Blaugrana continuarà gaudint del joc de Sergi Panadero fins al 2019. El vincle contractual amb l’osonenc finalitzava el 30 de juny, però el Club i el jugador han arribat a un acord que s’ha segellat aquest divendres. La signatura del nou contracte s’ha realitzat a les oficines del Club amb la presència del directiu responsable de la secció, Josep Ramon Vidal-Abarca, i del mànager esportiu, Toni Miró.

Amb la present renovació, Sergi Panadero jugarà, com a mínim, 16 temporades al Palau Blaugrana, la qual cosa no està a l’abast de qualsevol jugador. Va arribar procedent del Voltregà el curs 2003/04 i des de llavors ha estat clau en els èxits de la secció blaugrana més llorejada.

La suma del seu palmarès particular arriba fins als 44 títols amb el Barça Lassa, fet que el converteix en el vuitè jugador amb més títols de la història del Club. Aquest curs la llista de títols pot ampliar-se amb l’OK Lliga i la Lliga Europea. "Estic molt content i orgullós de continuar vinculat a aquesta casa, tinc molta il·lusió de seguir defensant aquesta samarreta", ha expressat el jugador blaugrana. 

Panadero, de 34 anys, destaca pel seu alt rendiment en diverses facetes del joc, tant en atac com en defensa, per la seva tècnica i pel seu ofici sobre el parquet. A més, junt amb Matias Pascual, és el jugador que compta amb més titularitats aquesta temporada (30 en 36 partits oficials). En l'aspecte ofensiu, el ‘9’ blaugrana acumula 10 gols i 7 assistències. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut