Canvi d’ordre dels partits Barça – Reus Deportiu

Canvi d’ordre dels partits Barça – Reus Deportiu

Degut a la coincidència amb el bàsquet i per poder jugar al Palau Blaugrana, es canvia la distribució inicial del segon partit

La disputa, diumenge 2 de juny del 2n partit de semifinals del Playoff pel títol de la PARLEM OK Liga entre el Barça i el Reus i  la disputa del 3r partit de semifinals de la Liga Endesa entre el Barça i el Real Madrid (18.30), el FC Barcelona va demanar endarrerir el partit de bàsquet, a la Liga ACB, per poder encabir al Palau Blaugrana els dos partits.

La Liga ACB no va accedir a la petició del FC Barcelona i va decidir mantenir l’horari de les 18.30 h i com que la normativa marca una disponibilitat del Palau des de cinc hores abans de l’inici del partit, pel muntatge televisiu i audiovisual, el Club ha hagut de sol·licitar a la RFEP i al Reus Deportiu la modificació de l’ordre de partits.

Prèviament, el FC Barcelona havia acordat amb la RFEP i amb Televisió de Catalunya avançar l’inici del partit a les 11.30 h per deixar més marge a la producció televisiva del partit de bàsquet, però aquest moviment horari tampoc va rebre l’aprovació de la lliga de bàsquet.

La voluntat del FC Barcelona

El Club ha treballat fermament amb els col·lectius implicats per endarrerir l’hora d’inici del partit de bàsquet. La voluntat del FC Barcelona ha estat que els aficionats i les aficionades blaugranes poguessin gaudir d’un doble espectacle Esportiu d’altíssim nivell, al matí l’hoquei patins i a la tarda el bàsquet, al Palau Blaugrana.

El FC Barcelona lamenta de les molèsties que pugui ocasionar el canvi d’ordre dels partits d’Hoquei Patins però és una situació aliena a la voluntat del Club que ha treballat i vetllat per disputar els partits de semifinals de la PARLEM OK Liga al Palau Blaugrana. El FC Barcelona vol agrair la implicació de la RFEP i del Reus Deportiu pels canvis del segon i tercer partit.

Partits semifinals Parlem OK Liga

Divendres 31, 20 h Barça – Reus

Diumenge 2, 12.15 h Reus – Barça

Divendres 7, 20.30 h Barça – Reus

Diumenge 9, 12.30 h Reus – Barça (en cas de ser necessari)

Dimarts 11, 20.30 h Barça – Reus (en cas de ser necessari)

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut