HC Sant Just - Barça: Cap a semifinals amb contundència (1-8)

HC Sant Just - Barça: Cap a semifinals amb contundència (1-8)

Els d'Edu Castro tornen a guanyar el Sant Just, aquest cop a La Bonaigua i amb golejada, i s'emporten l'eliminatòria de quarts de final amb un global de 2-0 // FOTO: ARXIU BARÇA

Nova victòria del Barça d'hoquei patins contra el HC Sant Just. Si dissabte passat, al Palau Blaugrana, l'equip d'Edu Castro va aconseguir sumar el primer punt de l'eliminatòria dels quarts de final amb un triomf per 3-1, aquesta vegada ha estat el torn de guanyar a La Bonaigua (1-8) i, per tant, de sentenciar la classificació per a les semifinals. Un hat-trick de Joao Rodrigues, dos gols de Pau Bargalló i les dianes de Xavi Barroso, Sergi Llorca i Ignacio Alabart han estat determinants en un partit que el Barça ha dominat en tot moment. 

D'aquesta manera ara els culers ja pensen en la següent ronda, unes semifinals del play-off de la OK Lliga que els enfrontaran contra el Reus Deportiu. L'equip del Baix Camp ha eliminat el Calafell, també amb un global en l'eliminatòria de 2-0. És al millor de cinc i el Barça té el factor pista a favor. El primer partit es jugarà al Palau.

Domini total

Des del primer moment el Barça ha marcat el ritme. Tant que, quan només s'havien disputat 40 segons del xiulet inicial, Xavi Barroso ha obert la llauna (0-1, min 1) mentre que, 32 segons després, Joao Rodrigues ha fet el segon (0-2, min 2). 

Un inici fulminant i contundent en què també ha participat Pau Bargalló. I és que el '8' culer ha fet un doblet molt ràpid per fer pujar el 0-4 quan encara quedaven 18.40 minuts per jugar-se abans del descans. El primer dels dos gols, amb un xut potent i llunyà. No ha estat definitiu perquè Sergi Llorca s'ha sumat a la festa i ha transformat el 0-5 instants després (min 7).

A partir d'aquí el ritme ha baixat i, tot i que Barroso s'ha topat contra el travesser, ha estat el Sant Just l'equip que ha pogut moure l'electrònic per últim cop abans del descans, quan Cristian Rodríguez ha pogut reduir una mica les distàncies (1-5, min 9).

El guió segueix sent blaugrana

La represa no ha baixat les ganes del Barça de seguir fent gols i, ràpidament, la diferència s'ha anat ampliant. Primer, amb un intent de Pau Bargalló que Joao Rodrigues, de cullera, ha enviat al fons de la porteria (1-6, min 29). Després, amb una nova assistència de Bargalló i un xut de primeres d'Alabart (1-7, min 31). I, posteriorment, en una triangulació preciosa entre Grau, Barroso i Joao Rodrigues que el portuguès ha acabat transformant (1-8, min 32). 

El temps mort demanat per Mia Ordeig ha frenat aquest vendaval ofensiu, però el resultat ja era molt ampli. També perquè la defensa del Barça no ha donat opció. Finalment, 1-8 i classificació assolida. El proper repte, el Reus. 

LA FITXA

SENERGY RENOVABLES SANT JUST, 1

BARÇA, 8

HC Sant Just: Elagi Deitg, Xavi Crespo, Cristian Rodríguez, Eduard Fernández, Gerard Miquel -cinc inicial- Borja López, Pol Macià, Joan Pujalte, Iñaki Cabezas. 

Barça: Sergi Fernández, Ignacio Alabart, Pau Bargalló, Xavi Barroso, Joao Rodrigues -cinc inicial- Marc Grau, Sergi Llorca, Eloi Cervera i Jan Munne. 

Gols: 0-1, Xavi Barroso (min 1). 0-2, Joao Rodrigues (min 2). 0-3, Pau Bargalló (min 4). 0-4, Pau Bargalló (min 7). 0-5, Sergi Llorca (min 7). 1-5, Cristian Rodríguez (min 9). 1-6, Joao Rodrigues (min 29). 1-7, Ignacio Alabart (min 31). 1-8, Joao Rodrigues (min 32). 

Àrbitres: Albert Barba Gómez-Álvarez i Joel Garcia Freixes. Faltes: 8-8. 

 

* FOTO: ARXIU BARÇA

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut