Sporting CP - Barça: Derrota a Lisboa (4-1)

Els blaugranes han caigut contra el combinat portuguès en el duel d'anada dels quarts de final de la WSE Champions League i necessitaran el factor Palau per intentar remuntar l'eliminatòria

Derrota del FC Barcelona en una pista exigent. Els homes d'Edu Castro han caigut davant de l'Sporting CP per 4-1 després d'un duel molt igualat on la balança s'ha acabat decantant cap al cantó local. Els blaugranes s'han avançat, però ràpidament els d'Alejandro Domínguez han empatat per arribar amb el marcador igualat al descans. A la segona meitat el combinat portuguès no ha perdonat la falta d'eficàcia culer i ha marcat tres gols més per a sentenciar el xoc.

Marcador immòbil

Intercanvi de cops sense recompensa durant els primers 20 minuts. Barça i Sporting han començat el duel amb un ritme trepidant, fet que ha provocat que les transicions i els contracops hagin robat el protagonisme als atacs llargs i estàtics. Això no ha afavorit al conjunt d'Edu Castro que malgrat tenir alguna ocasió clara de perill no ha estat capaç de controlar l'electricitat del joc en la pista portuguesa.

Malgrat tot, ambdós conjunts han fet un bon paper en defensa i això s'ha traduït en el marcador que s'ha mantingut amb el 0-0 fins a les acaballes de la primera part.

Una de freda i una de calenta

Quan faltaven cinc minuts per arribar el descans, tant blaugranes com portuguesos han inaugurat els seus comptadors personals. Primer ho ha fet el Barça amb una diana de Pau Bargalló des del mig de la pista al límit de la possessió (0-1, min. 20). Cinquanta segons després ha fet la rèplica l'Sporting que ha fet durar poc l'alegria al Barça amb un llançament des de mitja distància de Nolito que ha posat l'empat en el marcador.

Nolito colpeja de nou...

A la represa, malgrat que els blaugranes estaven tenint les ocasions més clares per decantar el duel cap al cantó barceloní, l'Sporting ha trobat porteria per passar a liderar el marcador. Novament, "Nolo" ha perforar la xarxa de Sergi Fernández que no ha pogut fer res per aturar el remat (2-1, min. 40).

... i Bessa i Verona rematen

El conjunt portuguès ha sabut aprofitar el seu bon moment. Quan semblava que els blaugranes estaven a prop de l'empat, els d'Alejandro Domínguez han aprofitat la falta de definició culer. Al minut 45 el "7" portuguès ha definit per posar el 3-1 i al 47, el combinat local ha fet el 4t de l'estic de Verona.

Amb aquest resultat tocarà remar en el partit de tornada que es disputarà al Palau Blaugrana l'11 d'abril a les 20.30 h.

SPORTING, 4
BARÇA, 1

Spoting: Ângelo Girão, Gonzalo Romero, Matias Platero, Ferran Font, Toni Pérez - cinc inicial -  Bessa, Verona, Souto, Magalhaes

Barça: S.Fernández, Alabart, P. Bargalló, X.Barroso, J.Rodrigues - cinc inicial - Panadero, Sergi Llorca, Eloi Cervera, Marc Grau.

Gols: 0-1, Pau Bargalló (min. 20); 1-1, Nolito (min. 21); 2-1, Nolito (min. 40); 3-1, Bessa (min. 45); 4-1, Verona (min. 47)

Àrbitres: Filippo Fronte. Faltes 8-4