Adiss Hockey Rivas-Barça: Toca canviar el xip

Adiss Hockey Rivas-Barça: Toca canviar el xip

Els campions de la Copa Intercontinental reprenen la competició regular a la pista del conjunt madrileny

Després de proclamar-se campions de la Copa Intercontinental per sisena vegada a la història del club, després d’un llarg viatge de tornada a casa amb la satisfacció de la feina ben feta i amb un nou títol sota el braç, toca tornar a canviar el xip. Els blaugranes visiten aquest dissabte l’Adiss Hockey Rivas en la 20a jornada de la Parlem OK Lliga (17.00 hores, OKliga.tv). Els blaugranes que en l’última jornada de la competició regular van igualar la millor ratxa de la història amb 52 partits consecutius invictes, buscaran establir un nou registre a la pista del conjunt madrileny. Edu Castro assegura que l’equip “està molt content de la idea de joc que s’està desenvolupant. I tot el que sigui reforçat amb resultats positius sempre et fa estar més content i confiat”. 

Amb la màxima concentració cap a Madrid

El conjunt madrileny entrenat per Carlos Cortijo es troba en la dotzena posició amb 18 punts, només 5 victòries, dues d’elles a la seva pista. Un equip alegre i atrevit, amb talent jove i jugadors que es troben en un gran estat de forma com Bernat Yeste o Miguel Cañadillas, amb 17 i 10 gols respectivament i que també compta a les seves files amb l’exblaugrana Àlex Joseph. Els blaugranes saben el perills que pot presentar el rival i per tant, es prenen el duel amb la màxima concentració. Xavi Barroso parla dels perills del rival: “Esperem continuar en la dinàmica positiva, però per això hem de fer un bon partit. Ells venen de fer dos bons resultats contra rivals directes i han sortit del descens. Esperem un Rivas competitiu i valent i intentarem veure els seus punts febles per demà poder-los atacar”. Sobre el rival, el tècnic afegeix: “És un rival que està evolucionant en el seu model de joc i això es veu traduït en bons resultats, millor que a l’inici de temporada. Conscients dels perills que poden presentar, ja vam veure pinzellades al partit del Palau Blaugrana i a la pista d’ells serà complicat segur”.

 

 

A seguir en la bona dinàmica a la competició regular

Els blaugranes s’han entrenat aquest divendres al Palau en la que ha estat la segona sessió de la setmana per preparar el duel de la competició regular. L’objectiu és seguir en la bona dinàmica de resultat a la Parlem OK Lliga on s’han guanyat 17 partits en 18 jornades disputades. L’equip blaugrana té pendent el partit contra el Parlem Calafell, ajornat per la disputa de la Intercontinental i que es jugarà el pròxim 18 de març (20.30 hores) al Palau Blaugrana. Pel partit contra l’Adiss Hockey Rivas, Edu Castro podrà comptar amb tots els jugadors disponibles de la primera plantilla a excepció de Matias Pascual. Completarà la convocatòria, com sempre, el jove Eloi Cervera. Els àrbitres del duel seran David Cantos i David Calonge.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut