FC Porto Fidelidade - Barça: A per la Intercontinental!

FC Porto Fidelidade - Barça: A per la Intercontinental!

(01.00 hores, Esport3) Els blaugranes repeteixen la final de fa sis anys amb la intenció d’endur-se la sisena Copa Intercontinental de la seva història

Els blaugranes repetiran la final de la Copa Intercontinental de l’any 2018 contra el FC Porto Fidelidade (01.00 hores, Esport3). Els d’Edu Castro han superat el tràmit a les semifinals davant d’un combatiu Unión Vecinal Trinidad que ha servit per acomiadar com cal a una llegenda com l’exblaugrana Carlitos López (2004-2011). Ara, però, és moment per recuperar forces al més aviat possible perquè en menys de 24 hores s’enfronten contra l’actual campió d’Europa.

Un duel amb molta història

Serà el primer cop que es veuen les cares des de la derrota a la semifinal de la temporada passada de la WSE Champions League (4-3). Els blaugranes ho tenen present i saben que el xoc de trens està garantit. Però també amb el record ben present de la final de la Intercontinental del 2018 en la que els blaugranes es van imposar en un autèntic partidàs que es va decidir a la pròrroga (4-5). El FC Porto Fidelidade és un rival temible, amb jugadors sobradament coneguts, com els exblaugranes Helder Nunes o Edu Lamas, amb un Gonçalo Alves molt perillós i molts talents en totes les posicions. El duel està servit. 

 

 

Els blaugranes, menys descansats que el seu rival 

És una realitat. El calendari és el que és i els d’Edu Castro disposaran de molt menys descans que els portuguesos, que després de fer els deures contra el Lomas de Rivadavia el passat divendres (10-2), han gaudit de tot el dissabte per recuperar la musculatura i preparar el partit. Però no hi ha excuses que valguin, els blaugranes tenen una plantilla plena de talent i amb capacitat per imposar-se al cansament afegit que puguin tenir. Edu Castro podrà comptar amb tots els jugadors disponibles de la primera plantilla. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut