Barça – Reus Deportiu Virginias: El primer Clàssic arriba a la Lliga Catalana

Barça – Reus Deportiu Virginias: El primer Clàssic arriba a la Lliga Catalana

(17.30 hores) La Final a Quatre es disputa a Palau-solità i Plegamans amb tot un Clàssic en la primera semifinal

El primer títol en joc del curs arriba aquest cap de setmana amb la disputa de la Frit Ravich Lliga Catalana amb una Final a Quatre que se celebra a Palau-solità i Plegamans. El primer partit que es disputarà al pavelló Maria Víctor serà tot un Clàssic contra el Reus Deportiu Virginias (17.30 hores, Youtube FC Patinatge). Qui s’imposi aquest dissabte, tornarà al Vallès Occidental l’endemà diumenge (19.15 hores) per jugar contra el vencedor de la semifinal entre el Parlem Calafell i el Noia Freixenet.

“És un tot o res, tot just començada la temporada, per poder tornar a jugar el diumenge i tenir opcions a guanyar el primer títol de la temporada”, afirma Edu Castro. El tècnic barcelonista té clar que “hem de tornar a fer un bon partit” com els dos de la fase de grups contra el Caldes (2-6) i el Voltregà (6-0).

El rival d’aquest diumenge serà un Reus que s’ha reforçat aquest estiu amb tres jugadors d’alt nivell com Martí Casas (Parlem Calafell), Arnau Canal (Deportivo Liceo) i Maxi Oruste (Vercelli). “És un equip molt estructurat i que porta el ritme del partit que ells volen, però nosaltres intentarem dur-los al nostre terreny”, afirma Castro.

Pau Bargalló també destaca els reforços dels reusencs: “Si ja tenien bon equip la temporada passada, ara s’ha reforçat molt i molt bé i tenen un autèntic equipàs”. El ‘8’ blaugrana assegura que l’equip té “bones sensacions i tenim ganes de jugar el primer Clàssic de la temporada, ja que un Barça-Reus sempre és un partit especial”.

I subratlla que “no hem d’oblidar que està en joc la semifinal d’un títol i així ho afrontarem”. “Ens mirarem a nosaltres i intentarem fer valer el nostre model i sistema de joc per arribar a la final”.

L'equip blaugrana ha realitzat aquest divendres l'últim entrenament de la setmana al Palau Blaugrana, amb la presència del jove Jan Munné per cobrir la baixa del lesionat Matias Pascual. Els àrbitres de la semifinal seran Jani Nicolás i Ignasi Galán.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut