Barça 6-0 Voltregà: Golejada amb passi per a la Final Four

Els homes d'Edu Castro han golejat el Voltregà i disputaran la semifinal contra el Reus Deportiu Virginias

El Barça s'ha emportat una contundent victòria contra el Voltregà, aconseguint així el bitllet per a la Final Four de la Lliga Catalana (6-0). Els homes Edu Castro han dominat el partit i han deixat grans sensacions al primer matx al Palau Blaugrana de la temporada 2023/24.

Domini blaugrana des de l'inici

Un Barça recuperat de tres dels seus quatre jugadors lesionats ha arrencat el matx dominant i sense deixar jugar, a més d'advertir el porter visitant amb nombroses ocasions, inclòs també un penal provocat per Marc Grau, que no ha aconseguit convertir Xavi Barroso, que tornava al Palau després del pas per Portugal.

Pocs minuts més tard, Pau Bargalló materialitzava els intents del Barça i obria el marcador al minut 7 de partit amb un xut creuat des de la banda esquerra.

Amb un clar domini dels culers, una gran jugada col·lectiva acabava amb un contacte a Joao a l'àrea que el portava als 5 metres, un altre cop sense fortuna per als d'Edu Castro. Però la pissarra ha funcionat a la perfecció i Joao es redimia de la sentència rematant a porteria buida gràcies a una passada mil·limètrica d'Ignacio Alabart.

El Barça no dona opció

Amb els dos gols d'avantatge, el Barça no afluixava i seguia insistint a la porteria visitant. Mancant 3:31 per al descans, Bargalló ha deixat una pilota de nou per a Joao, que definia a la perfecció des de darrere de la porteria. Pocs instants més tard, Alabart recollia el rebuig d'un xut de Bargalló per enviar la pilota al fons de la porteria del Voltregà, arribant a la mitja part amb el 4-0 al marcador.

Després del pas pels vestidors, els visitants han tingut una clara ocasió amb un xut al travesser del capità Èric Vargas, però la punteria del Barça seguia picant de la mà d'Alabart, que finalitzava un contraatac amb l'assistència de Barroso. No satisfet amb això, el mateix Alabart ha finalitzat una gran jugada individual aixecant la pilota davant del porter, posant així el sisè gol al lluminós

Victòria amb bitllet

Amb el marcador 6-0 i el partit sentenciat, Edu Castro ha pogut repartir minuts als seus jugadors, inclòs Jan Munné, que ha disputat el seu primer matx al Palau Blaugrana. Amb aquesta victòria, els blaugranes aconsegueixen el pas a la Final Four de la Lliga Catalana i s'enfrontaran al Reus Deportiu Virginias el proper dissabte 16 de setembre a la localitat de Palau Solità i Plegamans.

Fitxa del partit

Barça: 6
Voltregà: 0

Barça: Ignasi Alabart, Pau Bargalló, Xavi Barroso, Marc Grau, Carles Grau –cinc inicial–, Jan Munné, Sergi Panadero, Sergi Llorca i Joao Rodrigues

Voltregà: Lluc Sitjà, Jordi Burgaya, Aleix Molas, Humbert Serra, Oriol Codony -cinc inicial-Miquel Estrada, Èric Vargas, Dídac Alonso, Gerard Teixidó i Àlex Rodriguez

Gols: 1-0, Pau Bargalló (min. 7); 2-0, Joao Rodrigues (min. 17); 3-0, Joao Rodrigues (min. 22); 4-0, Alabart (min 24); 5-0, Alabart (min. 30); 6-0, Alabart (min. 37)

Àrbitres: Xavier Buixeda i Jordi Reverter.