Barça – Voltregà Movento Stern: Amb la il·lusió de tornar al Palau!

Barça – Voltregà Movento Stern: Amb la il·lusió de tornar al Palau!

(20.00 hores) El conjunt blaugrana s’estrena a casa davant un rival exigent en un duel de Lliga Catalana

Torna l’hoquei al Palau! Els últims partits que es van disputar van ser les finals davant el Deportivo Liceo i, un cop passat l’estiu, el vigent campió de l’OK Lliga torna a jugar sobre el parquet barcelonista per obrir un nou curs 2023/24 ple de reptes. El primer partit arribarà aquest divendres (20.00 hores, sense televisar) amb la visita del Voltregà Movento Stern en el segon duel de Lliga Catalana. En joc hi ha l’accés a la Final a Quatre de la Lliga Catalana. I, segons paraules de l’entrenador Edu Castro, el partit s’afronta “amb la il·lusió de tornar al Palau, fer un bon joc i aconseguir l’objectiu”.

El Voltregà, que aquest curs s’ha reforçat amb un jugador de qualitat com Àlex Rodríguez (Liceo) i el porter Oriol Codony (Lleida), “serà un rival molt complicat, però el que més pesa és la il·lusió de tornar a jugar davant la nostra afició”. Aquest partit també serà especial pel retorn del ben tornat Xavi Barroso després de cinc cursos a Portugal.

L’equip blaugrana va imposar-se a Caldes (2-6) i els calderins van guanyar a Sant Hipòlit de Voltregà per la mínima (4-5). Per tant, el conjunt d’Edu Castro té un peu i mig a la Final a Quatre que se celebrarà a Palau Solità i Plegamans els dies 16 i 17 de setembre. Només es quedaria fora en cas d’una golejada dels homes de Lluís Teixidó al Palau. A la semifinal del dissabte 16, espera rival el Reus Deportiu Virginias.

El conjunt d’Edu Castro ha fet aquest dijous l’últim entrenament de la quarta setmana de pretemporada, i el tècnic ha recuperat tres dels quatre lesionats que no van poder disputar el primer partit a la pista del Caldes. Pau Bargalló, Carles Grau i Ignacio Alabart vestiran de curt aquest divendres després d’haver-se recuperat de les seves molèsties. “Els jugadors de la base ens estan ajudant molt, però el millor és treballar amb tots els efectius possibles”, explica Castro, que convoca el jove Jan Munné en el lloc del lesionat Matias Pascual.

En declaracions prèvies al partit, el mateix Ignacio Alabart afirma que es troba molt bé i amb “l’ambició de començar una temporada il·lusionant”. “Venim d’un any bo i volem repetir-ho aquest any amb bons resultats i bon joc”. El 3 barcelonista comenta que és important començar guanyant la Lliga Catalana per tenir “bones sensacions”.

I també admet que, per a ell, “jugar contra el Voltregà sempre és especial i fer-ho al Palau, davant la nostra afició en una temporada nova, també ho és”. “El Voltregà és un equip a tenir en compte aquest any. És una plantilla molt consolidada i molt ben feta. Donaran guerra, són jugadors amb qualitat, que s’atreveixen i que no vindran al Palau a amagar-se. Volem guanyar, però també volem aconseguir bones sensacions de cara al que ve aquest any”. Els àrbitres del partit seran Xavier Buixeda i Jordi Reverter.

El partit contra el Voltregà serà el primer partit inclòs en el pack de temporada que permet, al públic general, gaudir de tota la temporada al Palau a meitat de preu.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut