Edu Castro: “Hem intentat evolucionar alguns moviments”

Edu Castro: “Hem intentat evolucionar alguns moviments”

El tècnic explica que s’ha de seguir “sent fidels al nostre estil de joc”, però que “ens hem de reinventar perquè cada vegada tothom s’estudia més i seria una errada tirar de repertori”

La temporada oficial del Barça d’hoquei patins comença aquest dissabte 26 d’agost i, abans d’estrenar-se a la Lliga Catalana a la pista del Recam Làser Caldes (20.00 hores), el tècnic Edu Castro ha obert el seu despatx per explicar com s’afronta el curs: “Amb confiança i amb la idea de repetir el bon joc ofert l’any passat, que ens va permetre guanyar tres títols de quatre. Hem de ser fidels al nostre estil de joc”. “Volem oferir un bon joc a l’afició i que pel joc arribem als títols”. I afegeix: “La pretemporada també ha començat amb novetats en el model de joc”.

En aquest sentit, Castro descriu que “estem fent un recordatori dels principis que no podem oblidar per no perdre la identitat en les quatre fases del joc”. I subratlla que “sempre t’has de reinventar perquè cada vegada tothom s’estudia més i és evident que intentar sorprendre i posar les bases del que necessitarem durant la temporada és fonamental”. “Per molt bé que hagi anat en el passat, seria una errada tirar de repertori i hem intentat evolucionar alguns moviments de la temporada passada”.

Castro inicia ara la setena temporada com a màxim responsable de la banqueta blaugrana i també ha valorat els següents aspectes:

L’arribada de Xavi Barroso

 “És un jugador que ens ajudarà moltíssim a estructurar-nos. El coneixem de fa molt temps i és un jugador amb un cervell privilegiat per poder entendre moviments tàctics. És una incorporació boníssima per mantenir el nivell d’altres anys. Estem encantadíssims”.

La Lliga Catalana

“La pista del Caldes és una de les dues pistes on no vam guanyar la temporada passada a l’OK Lliga. És un rival que s’ha reforçat bé i que té un model de joc molt atractiu”. “Serà una primera pedra de toc fonamental per veure on estem, tot just amb dues setmanes d’entrenaments. Hem d’aconseguir els tres punts perquè la Lliga Catalana és un dels objectius, com tots els títols”.

“A diferència d’altres anys, ara només es classifica el primer del grup i haurem d’afinar molt i estar bé en els dos partits. Això encara dona més importància als partits contra el Caldes i el Voltregà per poder optar a aquest primer títol”.

La Supercopa

“Sempre planifiquem la pretemporada per arribar bé al primer partit de la Supercopa després de sis setmanes d’entrenaments. Tant de bo juguem dos partits, però el Calafell va fer una temporada boníssima el curs passat i, a partit únic, pot ser molt perillós”.

El factor pista i l’inici de l’OK Lliga

“El factor pista fa que qualsevol partit a casa sigui fonamental i l’experiència que tenim ens reforça aquest missatge”.

“El primer partit contra el Reus i la segona jornada a Sant Hipòlit de Voltregà fan que l’inici d’OK Lliga sigui complicat i espectacular, fet que provoca que la pretemporada tingui encara més sentit”.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut