Barça - Deportivo Liceo: El primer punt és culer (5-1)

Barça - Deportivo Liceo: El primer punt és culer (5-1)

Els d'Edu Castro aconsegueixen la victòria al Palau Blaugrana i es posen per davant en l'eliminatòria final del play-off pel títol de la OK Lliga

Primer partit i primera victòria. El Barça d'hoquei patins ha començat la sèrie final pel títol de la OK Lliga amb un important triomf contra el Liceo. Ho ha fet al Palau Blaugrana, davant l'afició culer, en un duel en què Joao Rodrigues (3) i Pau Bargalló (2) han fet els gols dels blaugrana.

D'aquesta manera, el Clàssic de l'hoquei s'ha quedat a casa. Ha costat, perquè la primera part ha estat molt equilibrada, amb un gol de Pau Bargalló que ha avançat el Barça en una acció tàctica (1-0, min 14) però amb l'empat ràpid d'Àlex Rodríguez amb un xut de cullera (1-1, min 15). Malgrat tot, els d'Edu Castro han posat la directa a la represa i, quan només s'havien disputat tres minuts de joc, el resultat ja era de 3-1.

Tot plegat quan Joao Rodrigues, en la jugada del servei inicial, ha tornat a posar els culers per davant (2-1, min 26) i quan Pau Bargalló ha fet el seu segon gol de la nit amb un xut de cullera, després d'una assistència de Nunes (3-1, min 28).

No s'ha quedat aquí el resultat, perquè en el tram final un doblet de Joao Rodrigues ha acabat d'arrodonir el triomf. El 4-1, amb una assistència màgica d'Alabart (min 46); el 5-1, amb passada del seu compatriota Hélder Nunes (min 48). 

Així doncs, després d'aquest important triomf, ara l'equip s'emplaça al segon partit, que es disputarà aquest proper dissabte (19.00 hores) també al Palau Blaugrana. L'objectiu, tornar a sumar la victòria per marxar cap a Galícia amb una bona renda. 

LA FITXA

BARÇA, 5

LICEO, 1

Barça: Sergi Fernández, Alabart, Pau Bargalló, Joao Rodrigues, Hélder Nunes -cinc inicial- Sergi Panadero, Marc Grau, Sergi Llorca, Joan Pascual. 

Liceo: Martí Serra, Sito Ricart, César Carballeira, Àlex Rodríguez, Dava Torres -cinc inicial- Di Benedetto, Pol Manrubia, Ciocale, Torres. 

Gols: 1-0, Bargalló (min 14). 1-1, Àlex Rodríguez (min 15). 2-1, Joao (min 26). 3-1, Bargalló (min 28). 4-1, Joao (min 46). 5-1, Joao (min 48). 

Àrbitres: Diaz Cosme, Cantos Bonales. Blava al local Panadero. Faltes: 8-14.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut