Noia Freixenet – Barça: El primer ‘match-ball’ a l’Ateneu!

Noia Freixenet – Barça: El primer ‘match-ball’ a l’Ateneu!

(20.30 hores, Esport3 i OKLiga.tv) L’equip blaugrana buscarà certificar l’accés a la final de l’OK Lliga en la tercera semifinal

És la primera oportunitat per aconseguir el desitjat objectiu d’arribar a la final de l’OK Lliga. El Barça d’hoquei patins visita aquest divendres (20.30 hores, Esport3 i OKLiga.tv) l’Ateneu Olímpic de Sant Sadurní d’Anoia amb la intenció d’aconseguir la tercera victòria en la tercera semifinal del play-off: “Afrontem el partit com una final per jugar-la i competir-la en una pista molt difícil”, explica Edu Castro.

“Estem treballant amb la mateixa il·lusió de tot l’any i sabent que l’objectiu de la temporada està més a prop”, comenta el tècnic, assegurant que “hem de ser competitius en una pista complicada”. Després de les dues primeres victòries al Palau (5-3), “estem mirant quines coses podem millorar i proposar” mantenint l’estil de joc. “Això és innegociable”.

L’equip s’ha exercitat durant aquesta setmana al Palau Blaugrana, excepte aquest dijous que ha fet una última sessió al poliesportiu barceloní Camp del Ferro. El tècnic compta amb tots els jugadors excepte el lesionat Matias Pascual. El tècnic pronostica que el rival “intentarà portar l’escenari del partit al que a ells els convingui”. “Estem preparats per afrontar un partit molt difícil contra un equip que va eliminar al Reus i que ha fet dos grans partits al Palau”.

En declaracions a Barça TV, el golejador Joao Rodrigues destaca que “serà un partit molt difícil, com tots els de l’Ateneu”. “Si som fidels a nosaltres mateixos podem aconseguir la victòria i arribar a la final, que és l’objectiu que tenim”.

El ‘79’ considera que “les sensacions son molt bones perquè hem mantingut el factor pista. Els dos primers partits ens han costat una mica però son semifinals de play-off i no volem desaprofitar la primera oportunitat”. En aquest sentit, Rodrigues subratlla que “estem molt còmodes amb el nostre model de joc i hem de mostrar el caràcter necessari per aconseguir la victòria. El Noia s’hi juga la vida”. Els àrbitres del duel seran Ivan González i Albert Barba.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut