Barça - Noia Freixenet: A una victòria de la final (5-3)

Els blaugranes no perdonen a casa i sumen el 2-0 a les semifinals gràcies als gols de Joao Rodrigues, Pau Bargalló (x2), Helder Nunes i Ignacio Alabart

El Barça d’hoquei patins s’ha emportat el segon partit de les semifinals de la Lliga! Els blaugranes estan a una victòria de jugar la final després de superar el Noia Freixenet per 5-3 en un partit molt intens. Els d’Edu Castro han sortit millor al partit, però els visitants han empatat fins en dues ocasions el marcador. Però en els últims minuts Ignacio Alabart i Pau Bargalló han sentenciat el partit pel Barça.

Els dos partits al Palau Blaugrana han acabat amb victòria local, així que amb una victòria a Sant Sadurní, el Barça certificarà la seva presència a la final.

Màxima igualtat

Gran inici de partit del Barça, que ha necessitat només quatre minuts de joc per avançar-se en el marcador. Els d’Edu Castro han sortit amb més intensitat que els visitants i Joao Rodrigues ha posat el primer després d’una recuperació i assistència d’Helder Nunes. Precisament després d’una gran pressió dels blaugranes ha arribat el segon. Pau Bargalló ha aprofitat una errada del Noia per definir davant Blai Roca (2-0, min. 7).

Però l’alegria ha durat poc als blaugranes, ja que els de l’Alt Penedès han començat a arribar amb perill a la porteria de Sergi Fernández. En el minut 15, Kyllian Gil ha retallat distàncies pel Noia i al 17 Antoni Salvadó ha empatat el matx.

Abans de la mitja part, Sergi Llorca tingut l’ocasió més clara quan només faltaven tres minuts. El de Caldes de Montbui havia fabricat una gran jugada individual, però ha enviat la pilota al pal. Així, els dos equips han arribat a la mitja part amb empat a dos.

No s’escapa la victòria

A la represa, els visitants han sortit amb el mateix nivell que al final de la primera part i a punt han estat d’avançar-se en el marcador, però Sergi Fernández ha evitat tots els tirs del Noia. I quan semblava que pitjor estava el Barça ha arribat el gol d’Helder Nunes, que ha rematat a l’aire una gran passada de Pau Bargalló des de darrere de la porteria per tornar a avançar el Barça.

Però, una altra vegada els visitants han empatat el partit poc després del gol blaugrana. El gol de l’empat l’ha fet Adrià Ballart en el minut 35. Els d’Edu Castro no s’han donat per vençuts i han tornat a posar-se per davant en el marcador gràcies a una gran definició d’Ignacio Alabart.

Abans del final del partit, Helder Nunes ha tingut l’oportunitat d’augmentar l’avantatge des del punt de penal, però el seu tir l’ha tapat Blai Roca. Ja a l’últim minut, Pau Bargalló ha aprofitat que el Noia atacava sense porter per marcar el definitiu 5-3. Així els blaugranes han sumat una nova victòria que els apropa a la final.

FITXA DEL PARTIT

Barça, 5
Noia Freixenet, 3

Barça: Sergi Fernandez, Ignacio Alabart, Pau Bargalló, Helder Nunes, Joao Rodrigues - cinc inicial - Marc Grau, Sergi Llorca i Sergi Panadero.

Noia FreixenetBlai Roca, Aleix Esteller, Xavier Costa, Jordi Bargalló, Adrià Ballart - cinc inicial - Kyllian Gil, Antoni Salvadó, Eloi Mitjans i Martí Gabarró.

Gols: 1-0, Joao Rodrigues (min. 4); 2-0, Pau Bargalló (min. 7); 2-1, Kyllian Gil (min. 15); 2-2, Antoni Salvadó (min. 17); 3-2, Helder Nunes (min. 29); 3-3, Adrià Ballart (min. 35); 4-3, Ignacio Alabart (min. 41); 5-3, Pau Bargalló (min. 50).

Àrbitres: Ruben Fernández i Daniel Villar. Faltes: 7-8.