Barça – Noia Freixenet: Comença el camí cap a la final del play-off

Barça – Noia Freixenet: Comença el camí cap a la final del play-off

(20.15 hores, Esport3 y Okliga.TV) Els blaugranes juguen aquest divendres el primer partit de les semifinals davant un rival exigent

Després de les dues victòries als quarts de final davant el PAS Alcoi (11-1 i 3-4), el Barça buscarà arribar a la final de la Parlem OK Lliga. El seu rival serà el Noia Freixenet, que va vèncer al Reus als quarts. Una sèrie al millor de cinc partits que començarà al Palau, aquest mateix divendres, a les 20.15 hores (Esport3 i Okliga.TV). “Els dos primers partits a casa són molt importants. Hem de fer valdre el factor pista, que és pel que hem lluitat tot l’any”, recorda Edu Castro.

Aquest duel serà el quart entre ambdós equips d’aquesta temporada. Els tres anteriors (dos a la fase regular de l’Ok Lliga i un a la Supercopa) es van saldar amb victòria blaugrana. També coincidirà amb la quarta eliminatòria de play-off entre culers i el club de la capital del cava. Els resultats també han estat sempre favorables al Barça, que buscarà la quarta victòria en aquest play-off. “Portem tota la temporada entrenant molt bé per tal d’arribar en el millor moment possible quan arriben aquests moments clau”, afirma el jugador del Barça Sergi Fernández.

El Noia, un rival molt competitiu

Per la seva part, el Noia Freixenet arriba a les semifinals després de guanyar els dos partits anteriors davant el Reus Deportiu Virginias, botxí dels blaugranes la temporada passada en la ronda a les semifinals. Amb el factor pista en contra, els cinquens classificats de la fase regular van vèncer el primer partit per un ajustat 4-5, per més tard certificar la classificació a l’Olímpic de l’Ateneu (7-4). El tècnic del Barça reconeix que “és un equip molt competitiu. Hi haurà fases del partit que haurem de saber patir”.

Aquest dijous, els blaugranes han realitzat l’últim entrenament al Palau, amb tots els jugadors disponibles excepte la baixa ja coneguda de Matias Pascual. Una sessió per preparar el primer partit de la sèrie, en què serà clau el suport dels aficionats culers. “Esperem que vingui molta gent en els primers dos partits a casa, i que ens ajudin a aconseguir la victòria”, reconeix Sergi Fernández.

Els àrbitres del primer partit seran Iván González i Oriol Escobar. Després del duel de divendres, ambdós equips es tornaran a veure les cares al Palau Blaugrana diumenge (12.30 hores). El tercer enfrontament es disputarà a Sant Sadurní d’Anoia, divendres 2 de juny (20.30 hores). En cas de ser necessaris, el quart partit es jugaria diumenge dia 4, i el cinquè, dimarts 6 novament al Palau.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut