PAS Alcoi - Barça: Directe a semifinals (3-4)

Els culers s'han imposat al conjunt alacantí en un partit igualat fins al darrer minut i aconsegueixen classificar-se per a la següent eliminatòria

Pròxima parada: semifinals de l'OKLliga. El Barça ha derrotat a un combatiu PAS Alcoi (3-4) que els ha posat les coses difícils fins al darrer minut de partit. L'equip d'Alacant s'ha topat amb la treballada victòria culer gràcies als gols de Pau Bargalló (2), Joao Rodrigues (1) i Ignacio Alabart (1). Ara, els d'Edu Castro disputaran l'eliminatòria contra el Noia Freixenet. Els dos primers duels es disputaran al Palau Blaugrana el pròxim divendres 26 de maig a les 20.15 hores i el diumenge 28 de maig a les 12.30 hores.

Primera meitat física

Partit d'alta intensitat a la pista del PAS Alcoi. Tot i que en el primer duel al Palau Blaugrana els culers es van imposar per un contundent 11-1, l'enfrontament en terres alicantines no ha estat precisament un camí de roses. I és que malgrat el gran nivell que ha mostrat el conjunt d'Edu Castro, la potència física ha marcat el ritme del partit i això ha frenat lleugerament l'ofensiva blaugrana.

Ara bé, la intensitat no ha frenat a Pau Bargalló, autor de dos gols en una primera part força igualada. El capità blaugrana ha estat l'encarregat d'obrir la llauna quan el conjunt local estava en inferioritat per una targeta blava a Biel Pujades (0-1, min. 7). En aquest punt del partit, els barcelonins han volgut posar calma en els seus atacs per mirar de controlar les transicions del PAS Alcoi. Però precisament d'un contraatac ha arribat l'empat local. Després d'una gran oportunitat de Bargalló, els alacantins han organitzat el contracop perfecte per perforar la porteria de Carles Grau gràcies a l'estic de Gonzalo Pérez (1-1, min. 13).

Immediatament, ha tornat a aparèixer Pau Bargalló que ha firmat una gran jugada de triangulació amb Ignacio Alabart per marcar el segon i posar l'1-2 al minut 15. El marcador no s'ha mogut més i els culers han marxat a vestidors amb la mínima superioritat al marcador.

Emoció fins l'últim minut i cap a semifinals

A la represa, el ritme del partit ha disminuït notablement. L'embranzida del PAS Alcoi a la primera part no ha tingut tanta presència a la segona i això ho han aprofitat els blaugranes per posar el punt de calma al duel.

A partir d'aquí, els d'Edu Castro han gaudit de més oportunitat per perforar la porteria local. I és que abans que arribés el tercer gol culer, Pau Bargalló n'ha tingut unes quantes, la més clara un xut al travesser (min. 33). Ràpidament, els alacantins s'han carregat de faltes i això ha donat certa avantatge als barcelonins que han tingut fins a dues faltes directes per ampliar la distància en el marcador. Ara bé, només una ha pujat el marcador, ja que mentre Joao Rodrgues no ha perdonat, Ignacio Alabart l'ha enviat al travesser (1-3, mín. 38).

Quan semblava que el Barça encarrilava la victòria, ha arribat el segon del conjunt local. Novament, Gonzalo Perez en una ràpida jugada amb Ferran Formatje ha marcat el gol que posava la distància mínima en el marcador quan falten 6 minuts pel final (2-3, min. 44).

En aquests darrers minuts encara hi ha hagut temps per dos gols més. Primer Ignacio Alabart ha estat l'encarregat de posar el gol de la tranquil·litat blaugrana (2-4, min 46). Però el PAS Alcoi no ho ha donat tot per perdut i ha posat el 3-4 al darrer minut de partit. Després de 47 segons d'infart, els d'Edu Castro han sabut frenar l'empenta rival per certificar la seva classificació a semifinals.

FITXA DEL PARTIT

PAS Alcoi, 3
Barça, 4

PAS Alcoi: Marc Grau ‘Guiri', Gonzalo Pérez, Iván Morales, Biel Pujadas i Ferran Formatjé - cinc inicial - Francisco Tomas Ceschin, Gabriel Dominguez.

Barça: Carles Grau, Pau Bargalló, Marc Grau, Sergi Llorca i Helder Nunes - cinc inicial - Joao Rodrigues, Sergi Panadero, Ignacio Alabart.

Gols: 0-1, Pau Bargalló (min. 7); 1-1, Gonzalo Perez (min. 13); 1-2, Pau Bargalló (min. 15); 1-3, Joao Rodrigues (min. 33); 2-3, Gonzalo Perez (min. 38); 2-4, Ignacio Alabart (min. 44); 3-4, Ferran Formatje (min. 46)

Àrbitres: Juan Iglesias i Alberto Perez. Faltes: 15-10. Targeta blava per Biel Pujades