PAS Alcoi – Barça: A la recerca de l’accés a la semifinal

PAS Alcoi – Barça: A la recerca de l’accés a la semifinal

(12.30 hores, OKLiga.TV) L’equip blaugrana es desplaça a Alcoi per visitar una pista on s’encadenen dos empats

En joc hi ha la primera oportunitat per accedir a les semifinals. El Barça d’hoquei patins juga aquest diumenge (12.30 hores, OKLiga.TV) el segon partit de l’eliminatòria de quarts de final, visitant una pista complicada. I els dos últims empats (3-3) a Alcoi demostren que caldrà tenir els cinc sentits dins la pista per aconseguir el segon punt de l’eliminatòria.

La golejada en el primer partit al Palau (11-1) va ser una prova més de l’ambició de l’equip blaugrana per aconseguir l’OK Lliga. L’eliminatòria de quarts està a favor (1-0) però això no implica, ni molt menys, que l’accés a la semifinal sigui una certesa. “Hem d’anar a guanyar a la pista en que tenim pitjor bagatge els dos últims anys. Hem aconseguit dos empats i hem de saber els perills d’un equip que es fa molt fort a la seva pista”, explica Edu Castro.

El tècnic blaugrana vol “enllestir l’eliminatòria el més aviat possible” i creu que la clau és “repetir moltes de les coses que vam fer bé al Palau, però no és el mateix jugar al Palau que allà”. “Hem de fer valdre la nostra qualitat en moltes facetes del joc i jugar com si l’eliminatòria estigués igualada”, completa Castro, alertant que els de Lorenzo Pastor “surten molt bé al contracop i treuen petroli de situacions inversemblants”.

L’equip s’ha exercitat aquest divendres al Palau i farà una última sessió al CAR de Sant Cugat aquest dissabte abans de desplaçar-se en autocar fins a terres alacantines. En declaracions a Barça TV, Marc Grau també ha comentat que “és molt difícil guanyar a la pista de l’Alcoi. Tots els equips pateixen i haurem de sortir molt concentrats”.

Grau destaca que “l’equip està treballant molt bé i amb molta confiança”. “Anem guanyant 1-0 i haurem de fer un molt bon joc durant els 50 minuts”. El ‘28’ blaugrana, juntament amb Pau Bargalló i Carles Grau, és un dels seleccionats per disputar l’Europeu aquest estiu, fet que afronta amb “moltes ganes i molta il·lusió”. “És el premi a l’esforç diari”. Els àrbitres del partit d’aquest diumenge seran Juan Iglesias i Alberto Pérez. En cas de victòria, els dos primers partits de les semifinals es jugarien el divendres 26 i el diumenge 28 al Palau Blaugrana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut