Barça - PAS Alcoi: Dia gran al Palau per començar el play-off

Barça - PAS Alcoi: Dia gran al Palau per començar el play-off

(12.15 hores, Esport3 i OKLiga.tv) El Barça rep la visita de l’Alcodiam en el preludi de l’homenatge a Aitor Egurrola

Comença la fase decisiva de l’OK Lliga: els play-offs per decidir-ne el campió. Aquest diumenge, el Barça rebrà al Palau Blaugrana al PAS Alcoi (12:15 hores, Esport3 i OKliga.tv), en el primer partit dels quarts de final. Un matx que, a més, servirà per retirar la samarreta d’Aitor Egurrola, el jugador amb més títols de la història del club.

El conjunt dirigit per Edu Castro ha firmat una temporada pràcticament perfecte a la competició domèstica. 24 victòries i només dos empats, aconseguint així acabar invictes a la lliga. Un d’aquests empats va ser precisament a la pista de l’Alcoi, a la jornada 22. “Sabem que és un equip competitiu, amb un joc molt perillós quan tenen la bola. Però nosaltres portem tot l’any focalitzats en els play-offs. Intentarem fer el nostre joc i donar un bon espectacle perquè gaudeixi tot el Palau”, apunta Edu Castro.

Les bones actuacions al Polideportivo Francisco Laporta han permès al conjunt alacantí acabar vuitè la fase regular, amb els mateixos punts (33) que el setè classificat, l’Igualada. Helder Nunes afirma que “són un equip molt organitzat i dur de guanyar. Sabem què esperar d’ells, però hem de pensar en nosaltres i en la gran temporada que estem fent”.

Homenatge a una llegenda

Després del partit, el Palau Blaugrana es vestirà de gala per retre homenatge a Aitor Egurrola. La samarreta del dorsal ‘1’ quedarà emmarcada per la posteritat a la pista on va jugar durant 24 temporades. “Serà un homenatge sentit, especial i merescudíssim pel ‘pop’. Volem fer un gran partit, que ja serà part de l’homenatge, per després afegir-nos a la festa”, declara Edu Castro. Segons Nunes, que ha compartit vestidor amb Egurrola durant tres temporades, “poder dir que he jugat amb una figura com ell és tot un honor. Esperem guanyar per fer-li un homenatge rodó”.

El segon partit de l’eliminatòria es jugarà diumenge 21 a les 12:30 hores, a la pista del PAS Alcoi. En cas d’empat a la sèrie, el tercer i definitiu duel es disputaria al Palau Blaugrana, dimarts 23 a les 20:15 hores.

Els àrbitres del partit seran Raúl Burgos i Oriol Pérez.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut