Igualada Rigat – Barça: L’abril comença a Les Comes

Igualada Rigat – Barça: L’abril comença a Les Comes

(20.30 hores, OKLiga.tv) El Barça afronta el tercer duel d’aquesta temporada contra l’Igualada

El Barça d’hoquei patins afronta aquest dissabte (20.30 hores, okliga.tv) un nou compromís a l’OK Lliga, a la pista de l’Igualada. Un desplaçament complicat pels blaugranes, tenint en compte els dos precedents d’aquesta temporada. “Sabem que és un partit complicat. Ja ens van posar problemes al Palau i també en una pista neutral a la Copa. A la pista d’ells podem esperar el mateix”, afirma l’entrenador Edu Castro, destacant que el rival “és un equip jove i valent que ha crescut a les categories inferiors”. “L’aposta de l’Igualada per mantenir l’entrenador (Cesc Fernández) que va formar els mateixos jugadors està donant els seus fruits i cada vegada juguen millor.”

L’Igualada sap de la importància de sumar una victòria per poder accedir a les eliminatòries pel títol. “Haurem de sortit molt posats en el partit, perquè sabem que ells necessiten els punts per jugar al play-off”, ha comentat el jove Joan Pascual. Els arlequinats ocupen actualment la sisena posició de l’OK Lliga amb 30 punts, empatats amb l’Alcoi i el Lleida (setens i vuitens respectivament).

Per la seva part, el Barça afronta l’últim partit abans de l’aturada de la competició amb l’objectiu de mantenir les bones sensacions, sobretot de cara al tram decisiu de la temporada. Així ho comenta el propi Pascual. “Volem arribar amb bones sensacions als últims mesos de la temporada, que és quan t’ho jugues tot.”

L’equip ha realitzat aquest divendres al Palau Blaugrana l’últim entrenament abans de visitar Les Comes. Per aquest enfrontament, Edu Castro ha convocat a Manel Hernández per suplir la baixa del lesionat Sergi Llorca. El partit també serà especial per Oriol Llenas, jugador cedit pel Barça al club de l’Anoia. Els àrbitres del duel seran Iñigo López i Daniel Villar.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut