Barça - Parlem Calafell: Victòria balsàmica (5-1)

Barça - Parlem Calafell: Victòria balsàmica (5-1)

Els blaugranes han reprès el camí del triomf després de derrotar un combatiu conjunt del Baix Penedès

El Barça d'Edu Castro s'ha retrobat amb la victòria al Palau Blaugrana després de derrotar el Calafell (5-1). Amb la primera plaça ja assegurada, els blaugranes han continuat guanyant a la Parlem OK Lliga gràcies als gols de João Rodrigues, Sergi Panadero i Helder Nunes. Aquesta 21a victòria en Lliga també ha viscut el debut de Gaby Cairo. 

 

Es refan

No ha estat l'inici desitjat. El Barça s'ha vist sorprès pel rapidíssim gol del Calafell. 0-1 i ha tocat remar de valent. Aquest gol matiner ha albirat un partit de gols. Més quan les ocasions en ambdós costats s'han succeït. Però, Carles Grau i Gerard Camps s'han encarregat d'eixugar el marcador. Sostingut també pel ferro. Pau Bargalló s'ha topat amb el travesser en l'ímpetu barcelonista de situar la igualada. 

En la rotació, s'ha trobat la diana de l'empat. Sergi Panadero ha estat el protagonista de l'1-1 amb un xut de cullera només sortir de la banqueta. Arribar i moldre. Una efectivitat que els blaugranes han volgut donar continuïtat sense èxit. Perquè els del Baix Penedès han resistit  i fins i tot s'han plantat en perill en atac; en escasses aproximacions, això sí. Amb la tensió i el ritme alt que han imperat en aquesta primera part s'ha arribat al descans amb el 10 visitant mantenint l'equilibri.

Una societat de quirats...

Pau Bargalló s'ha topat amb aquesta tendència aturadora en l'alba de la segona part. Però el culer té moltes més característiques en el joc per provocar el caos i desequilibri. Una jugada seva personal ha connectat amb João Rodrigues per posar el 2-1. Connexió entre dos dels màxims golejadors blaugranes de la Parlem OK Lliga per capgirar el marcador. Bona prova que el Barça ha avançat la intensitat i la resistència del Calafell. 

... per posar la directa

Exhibint autoritat, els d'Edu Castro han perseguit l'objectiu d'ampliar la distància. I ho ha aconseguit amb una nova diana del 79 barcelonista, que s'ha situat en la primera posició del Pitxitxi de la competició. Un 3-1 que ha plasmat la superioritat barcelonista, però que ha arribat després d'una bona aturada d'un sempre concentrat Carles Grau. Amb aquest resultat el partit no ha tingut cap altre guió i el Barça ha monopolitzat el discurs. Helder Nunes, concentrant qualitat i potència, ha dibuixat un incontestable 4-1. Crescut gràcies a una nova connexió entre la societat limitada Baraglló-João. 

Aquest 5-1 ha deixat pas a un debut especial. Gaby Cairo s'ha estrenat amb el primer equip blaugrana en aquesta 21a victòria del Barça en la Parlem OK Lliga. No ha estat un primer partit qualsevol, perquè el barceloní de 18 anys, que va arribar a l’aleví blaugrana el 2017, ho ha fet lluint el mateix dorsal que va portar el seu pare al Barça: el 6. Tot per ser una jornada rodona al Palau Blaugrana. 

FITXA DEL PARTIT

Barça, 5
Parlem Calafell, 1

Barça: Carles Grau, Ignacio Alabart, Helder Nunes, Pau Bargalló i João Rodrigues -cinc inicial- Sergi Panadero, Marc Grau, Joan Pascual i Gaby Cairo
Parlem Calafell: Gerard Camps, Sergi Miras, Jordi Ferrer, Martí Casas i Arnau Xaus -cinc inicial- Curro Fernández, Uri Palau i Borja Espinosa

Gols: 0-1, Jordi Ferrer (min 1); 1-1, Sergi Panadero (min 13); 2-1, João Rodrigues (min 27); 3-1, João Rodrigues (min 34); 4-1, Helder Nunes (min 41); 5-1, João Rodrigues (min 46)

Àrbitres: Rubén Fernández i Nicolás Morandeira. Faltes: 6-9

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut