Barça – Parlem Calafell: Una prova exigent per retrobar-se amb el triomf

Barça – Parlem Calafell: Una prova exigent per retrobar-se amb el triomf

(20.00 hores, Esport3) El Barça d’hoquei rep la visita del tercer classificat amb la voluntat d'oferir un bon espectacle

Els deures a l’OK Lliga també estan fets, amb el Barça sent el propietari de la primera posició de la taula. Els últims partits de la fase regular tenen, com a objectiu, competir el millor possible per afrontar amb les màximes garanties la Final Eight i el play-off. I, després de la desfeta europea de dijous davant el Valongo (3-4), l’equip barcelonista afronta amb la màxima ambició el duel d’aquest diumenge (20.00 hores, Esport3).

Després de finalitzar una ratxa de 30 partits sense perdre, el conjunt blaugrana vol donar una alegria a l’afició i oferir un bon espectacle. El rival serà un Parlem Calafell que lluita per la segona posició i que dijous va perdre a la pista de l’Oliveirense (4-0). “El Calafell està fent una temporada esplèndida i aquesta és una bona prova”, afirmava Edu Castro després del Barça – Valongo.

En el mateix sentit va expressar-se Ignacio Alabart: “El que ens agrada és jugar i serà una altra prova de foc contra un equip que està competint molt bé i que està a dalt per mèrits propis”. “Volem fer gaudir a la gent que vingui a veure’ns”.

L’equip s’ha exercitat aquest dissabte al CAR de Sant Cugat abans de jugar un duel en que la baixa de Sergi Llorca serà coberta pel jove Gaby Cairo. El Calafell, per la seva banda, tindrà la baixa per sanció de Jan Escala. Caldrà posar els cinc sentits dins la pista per superar el porter Gerard Camps i fer front a les accions de jugadors de molta qualitat com Sergio Miras, Jordi Ferrer, Arnau Xaus, Humberto Mendes, Curro Fernández i Oriol Palau. 

Sobre el parquet del Palau també es veurà un duel de golejadors, ja que Martí Casas (34 gols) és el pitxitxi actual de l’OK Lliga, amb només un gol més que Pau Bargalló i dos més que Joao Rodrigues. Els àrbitres del partit seran Ruben Fernández i Nicolás Morandeira.

Coincidència amb la Kings League: com accedir al Palau

Degut a la coincidència d’un esdeveniment al Camp Nou (Kings League), us informem que, en cas d’anar amb vehicle, es podrà accedir a les instal·lacions del FC Barcelona per l’accés 13 del carrer Arístides Maillol a partir de les 18.30 hores (places d’aparcament limitades i mostrant l’abonament o l’entrada del Barça-Calafell). En cas d’anar a peu, es podrà accedir pels accessos 15 (passant per sobre el pont), 12 i 9.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut