Barça – Valongo Colquímica: L’honor europeu es juga al Palau Blaugrana

Barça – Valongo Colquímica: L’honor europeu es juga al Palau Blaugrana

(20.00 hores, Barça TV) El líder Barça rep un conjunt portuguès que busca la segona plaça per accedir a la Final Eight

La WSE Lliga de Campions torna al Palau Blaugrana just un mes després de la victòria del Barça contra el Lodi (5-0). Ara, en la cinquena jornada de la màxima competició continental, el Valongo visita el feu barcelonista aquest dijous (20.00 hores, Barça TV i WSE TV) buscant l’accés a la Final Eight davant un Barça que va complir amb l’objectiu en l’últim duel a la pista del Lodi (2-3).

El conjunt blaugrana ja té assegurada la primera posició del Grup C per accedir a la Final Eight però afronta el partit d’aquest dijous amb la màxima ambició per competir i “preparar el que vindrà després”. També hi ha en joc l’honor de guanyar a casa i de continuar invictes aquest curs.

Segons Edu Castro, “afrontarem el partit com l’afrontem sempre, competint el màxim per respecte a la competició i a nosaltres mateixos”. El tècnic també ha manifestat que, en una setmana amb dos partits a casa, “tenim ganes de jugar al Palau i d’oferir la Copa a l’afició”.

Abans del partit, l’equip juvenil oferirà la Minicopa i Sergi Panadero entrarà a la pista amb el trofeu de la 25a Copa obtinguda a principis del mes de març a Calafell.

El mateix Panadero ha destacat que “jugar al Palau sempre és molt positiu” i que partits com el d’aquest dijous contra el Valongo “son molt atractius i intentarem oferir un bon espectacle”.  “Estem contents de poder estar en aquesta situació privilegiada però l’única manera d’arribar bé als propers reptes és sent el màxim de competitius”, afirma el capità.

El ‘9’ barcelonista descriu el sisè classificat portuguès com un equip “molt jove, alegre, ben treballats a nivell tècnic i amb bones individualitats”. L'equip ha acabat de preparar el duel aquest dimecres al Palau amb les baixes ja conegudes de Matias Pascual i Sergi Llorca. En el lloc de Llorca, s'estrena en una convocatòria el junior Gaby Cairo.

El conjunt entrenat pel català Edo Bosch és segon a Europa (amb els mateixos cinc punts que el Forte) i vindrà al Palau a buscar el triomf després de l’ajustat duel de la primera volta a Valongo (3-5). Els àrbitres del partit seran els italians Francesco Stallone i Joseph Silecchia.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut