Reus Deportiu Virginias – Barça: Un Clàssic per seguir en ratxa!

Reus Deportiu Virginias – Barça: Un Clàssic per seguir en ratxa!

(12.15 hores, Esport3) El líder de l’OK Lliga visita una de les pistes més complicades amb l’objectiu de continuar invicte

La semifinal de la Copa contra el Reus (guanyada amb un únic gol de Bargalló) és un precedent molt recent i molt útil per visitar el Palau d’Esports amb tots els sentits posats. Encara que sigui a la fase regular i amb el Barça ferm a la primera posició, un Clàssic sempre és un Clàssic i aquest diumenge (12.15 hores, Esport3) caldrà oferir la millor versió per poder allargar la ratxa i arribar als 30 partits sense perdre.

Després de tornar d’Itàlia, el conjunt blaugrana s’ha exercitat aquest dissabte al Palau Blaugrana en l’únic entrenament previ a la 21a jornada. Edu Castro afirma que, després de jugar tres paritts de Copa i del desplaçament europeu,  “afrontar la jornada de Lliga és doblement difícil”. “Venim d’on venim però ells també han jugat contra l’Sporting i van fer dos partits a la Copa”. “Serà un partit molt difícil”.

El conjunt de Jordi Garcia lidera el seu grup europeu després d’imposar-se a Lisboa i d’empatar aquest dijous a casa contra l’Sporting (2-2). “És un rival que està molt ben treballat. Defensen cada vegada millor. Son molt solidaris i és molt difícil trobar línies interiors. Tots estan en un nivell altíssim i per això tenen els resultats que estan aconseguint”, comenta el tècnic blaugrana.

En declaracions a Barça TV, Ignacio Alabart coincideix en considerar que “els dos equips estem amb molta càrrega física però estem davant un Clàssic i l’hem d’afrontar amb moltes ganes i ambició”. Aquest serà el quart enfrontament del curs entre dos equips que “ens coneixem massa bé”. “És un equip molt ben treballat tàcticament que sap com jugar-nos, obrint la pista amb jugadors de molta qualitat. Però també sabem que, sent fidels al nostre estil de joc, els hem superat en els últims partits”. Els àrbitres del partit seran Oriol Pérez i Jordi Reverter.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut