Barça – Igualada Rigat: L’hora de la Copa!

Barça – Igualada Rigat: L’hora de la Copa!

(18.00 hores, Esport3) El conjunt blaugrana vol refermar la ratxa de 25 partits sense perdre amb el títol del KO

Els 25 partits sense perdre d’aquesta temporada serveixen per afrontar la Copa amb la màxima confiança però queden en un segon terme. No son garantia de res en un torneig del KO que el Barça d’hoquei patins afronta amb la màxima il·lusió. I la primera prova a superar son els quarts de final d’aquest divendres davant l’Igualada Rigat (18.00 hores, Esport3 i OKLiga.TV). “Arribem molt bé i amb molt bones sensacions, però ara comencem de zero i ho hem de tornar a fer-ho bé. El passat s’ha de referendar amb el present per tenir un bon futur”, afirma el tècnic Edu Castro.

L’equip blaugrana ha realitzat una prova de pista aquest dijous sobre el terrazzo de Calafell abans d’afrontar els quarts de final amb la màxima ambició: “La grandesa de la Copa fa que els jugadors estiguin molt motivats”.

Castro defineix que “La Copa és un títol fronterer. Et serveix per veure on estàs just abans de començar la part final de la temporada. És un títol gran, perdre’l fot molt i guanyar-lo és una alegria immensa”.

El Barça, que defensarà el títol aconseguit a Lleida, intentarà obtenir la 25a Copa de la història de la secció. I el porter Sergi Fernández afirma que “guanyar un títol sempre reforça molt, estem en bona línia i anirem a Calafell amb la intenció de guanyar el títol”. “Tothom ens dona per favorits i els altres equips ens ho posaran molt difícil. Serà una copa molt maca”. 

El porter blaugrana descriu l’Igualada com un equip que, al Palau, “ens va exigir fins al final”. “És un equip jove i valent, amb molta projecció. És el torneig del KO i haurem d’estar molt concentrats”. En cas d’imposar-se als arlequinats, el Barça jugaria la semifinal davant el vencedor del Reus – Calafell. Els àrbitres dels quarts de final seran Toni Ribó i Oriol Pérez.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut